Flirtslet

Ben je toe aan wat meer spanning in je liefdesleven? Is je relatie eentonig geworden, ben je eenzaam of wil je gewoon de ‘bloemetjes’ buiten zetten? Dan ben je bij Flirtslet.nl op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal flirt sletjes en dagelijks melden zich nog meer aan. Dit is dan ook de reden waarom een succesvolle date met een flirt sletje vele malen groter is dan op andere sites. Alle leden van deze site zijn op zoek naar seks, sexy flirts, one night stands en veel meer. Wil jij ook graag in contact komen met de vele flirt sletjes op deze site of wil je zelf een sletje worden? Meld je dan vandaag nog aan op flirtslet.nl.

Aanmelden

Is het altijd al een droom van je geweest om een keertje een goede beurt te krijgen van een sletje of wilde je jezelf altijd al als sletje uitleven met een van de sexy heren? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis registreren op deze site. De registratie zelf is heel simpel. Het enige wat van je gevraagd wordt is je geslacht, seksuele voorkeur, woonplaats, geboortedatum, gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je klikken op “registreren” en dan vervolgens via je persoonlijke e- mail adres de aanmelding bevestigen. Na deze bevestiging kun je direct aan de slag met het vinden van sexy flirt sletjes.

Kosten

Je zult je wel afvragen of er geen addertjes onder het gras zijn. “Alleen de zon is gratis” zou je wel denken. Dat is gelukkig niet helemaal waar omdat de registratie en het aanmaken van een profiel geheel gratis is. Het enige waarvoor een kleine vergoeding in de vorm van credits wordt gevraagd, is voor de contact momenten met andere gebruikers. De kosten voor het aanschaffen van credits, welke aangeboden worden in creditbundels, zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

Hoe meer credits je koopt hoe voordeliger. Daarnaast kun je veilig betalen voor de credits via Ideal, Creditcard, Click and Buy, MisterCash en de telefoon.

Profiel verwijderen

Indien je van mening bent, dat je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site omdat je bijvoorbeeld al een date aan de haak hebt weten te slaan of vanwege welke rede dan ook, je hebt de mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Je kunt je profiel vrij eenvoudig verwijderen door in te loggen op de site, vervolgens te gaan naar instellingen in het menu en dan onderaan de pagina welke tevoorschijn komt klikken op “mijn account verwijderen”. Na hierop geklikt te hebben wordt alle informatie van de gebruiker verwijdert.

Bedrijfsgegevens

Flirtslet.nl is onderdeel van Next Step Media B.V.

Bargelaan 200

2333 CW Leiden

 E-mail: [email protected]


Artikelen over Flirtslet

Flirt Dating: Hoe kun je het best online flirten?

Ervaar je problemen bij het flirten met meisjes in een van de vele bars en clubs? Veel jongens dan wel heren ervaren dat wel. Sterker nog, de problemen doen zich voor wanneer ze online proberen te flirten met personen, die zij ontmoeten op datingsites. Vooral omdat online dating steeds populairder wordt, is het van belang om te leren hoe je online het beste kunt flirten, een vaardigheid die elke v ... [...]

Flirtslet Reviews

Bezoek Flirtslet

Schrijf je eigen review