Flirt Dating: Hoe kun je het best online flirten?

Flirt Dating: Hoe kun je het best online flirten?

21 november 2019

Ervaar je problemen bij het flirten met meisjes in een van de vele bars en clubs? Veel jongens dan wel heren ervaren dat wel. Sterker nog, de problemen doen zich voor wanneer ze online proberen te flirten met personen, die zij ontmoeten op datingsites. Vooral omdat online dating steeds populairder wordt, is het van belang om te leren hoe je online het beste kunt flirten, een vaardigheid die elke vrijgezelle man in het digitale tijdperk nodig heeft. Hier zijn enkele basistips om het flirten online te verbeteren.

Maak een grapje over haar profiel

Een manier waarop je kunt beginnen met het online leren flirten, is een speelse grap maken over iets in haar profiel. Waarom? Twee redenen: ten eerste wil je altijd beginnen met flirten door licht en speels te zijn. Dit is een goede manier voor jullie om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen.

Een andere reden waarom je met een speelse verwijzing naar iets in haar profiel wilt beginnen, is om haar te laten zien dat je het hebt gelezen en dat je er aandacht aan hebt besteed. Bovendien kan een speelse verwijzing naar iets in haar profiel haar laten weten dat jullie twee gemeenschappelijke interesses hebben - je moet iets weten over haar om er een grappige verwijzing naar te maken.

Ga verder in het uitdagend zijn

Gewoon grappig zijn en dingen met haar gemeen hebben, zal je echter niet uit de vriendenzone houden. Je hebt nog iets nodig. Dat iets anders dat je meteen nodig hebt wanneer je online flirt, is een uitdaging. Wat bedoelen we met uitdagend zijn?

Je bent nog steeds licht en flirterig. Maar je duwt ook een beetje terug. Flirten met haar op manieren die zeggen: "Je moet indruk op me maken." Dat je niet zomaar voor een mooi gezicht alleen gaat. Dit communiceert vertrouwen en creëert tegelijkertijd seksuele spanning tussen jullie twee. Het onderscheidt je ook. Er zijn heel weinig mannen, die bewust een beetje terugdringen.

Probeer gebruik te maken van social media

Als jullie elkaar op een datingsite hebben ontmoet en als jullie via deze site in contact blijven met elkaar, dan is het een goed idee om te proberen het gesprek via social media verder te voeren. In dit geval kun je bijvoorbeeld denken aan een sociale netwerksite zoals Facebook. Waarom? Omdat de vrouw op een datingsite niet noodzakelijkerwijs dezelfde vrouw is en hoeft te zijn in het echt.

Je krijgt een veel nauwkeuriger beeld van wie ze is op Facebook of Twitter dan op een datingsite. Je kunt zien of ze veel vrienden heeft, of ze een van je rode vlaggen heeft en veel andere dingen die je niet kunt vertellen aan alleen een datingsite.

Spreek met elkaar af, ga daten

Als je eenmaal meer over haar weet, wil je misschien dat ze met jou op een date gaat. Zeg haar niet dat je het vraagt, maar dat je denkt dat jullie een tijdje samen zouden moeten zijn. Stel een tijd en een plaats voor op basis van wederzijdse interesses en gaan jullie flink daten, elkaar beter leren kennen, en wie weet wordt zij je ware levenspartner. 

Bezoek Flirtslet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden