Vind de liefde van je leven. Online dating bij datingsite Parship.nl
 Betrouwbare online dating - Leuke en vooral serieuze singles
 Betrouwbare online dating - Schrijf je nu GRATIS in

Parship Reviews

  Top datingsite voor mannen als vrouwen

  Ik ben al een jaar single en heb via verschillende datingsites geprobeerd in contact te komen met een serieuze date voor een duurzame relatie en meer. Op vrijwel alle datingsites bleef het bij een eenmalige leuke gesprek tot ik op de site van Parship terecht kwam. De andere datingsites hadden overigens veel meer mannelijke gebruikers, dan vrouwelijke. Parship dating bracht alle twijfel gevoelens in een keer weg. De site biedt gelijke kansen aan alle mannen en vrouwen en bevat ook een evenredig aantal mannen en vrouwen. Waar ik mij zorgen maakte, dat de site alleen mannelijke leden heeft, kwam ik op de site zelf terecht met een aantal leuke en aantrekkelijke vrouwelijke leden. Omdat het gros van de leden 30 jaar en ouder zijn kwam ik helemaal aan mijn trekken, want deze leden zijn niet alleen volwassener, maar staan ook open voor een serieuze relatie. Ben je op zoek naar een serieuze date? Dan is Parship dating een zekere aanrader.

  Sterke punten
  Parship bevat een gelijke aantal mannelijke en vrouwelijke leden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je alleen in contact zal komen met mannelijke gebruikers, zoals bij vele andere datingsites dat het geval is. Het voordeel van deze site is ook, dat het gros van de leden op zoek is naar een serieuze date.

  Parship is zeker het proberen waard!

  Ik was al langer dan een jaar single en was op gegeven moment het eenzaam zijn zat. Mijn vriendinnen adviseerden mij om mij aan te melden op een datingsite. Op die manier zou ik volgens hen leuke mannen tegen komen met wie ik eventueel een serieuze relatie kon beginnen. Parship werd mij expliciet aangeraden omdat mijn vriendin daar goede ervaring mee had. Zo gezegd zo gedaan, ik zocht de website op en werd lid van de site. Je krijgt een unieke persoonlijkheidsrapport en ik kwam meer te weten dan ik al over mezelf wist. Ik was niet alleen onder de indruk van de site en de vele mogelijkheden, maar vooral van de interessante mannelijke gebruikers op de site. Zoals de site het zelf aangeeft, zijn de leden niet alleen veel volwassener, maar heeft de site voornamelijk als doel om serieuze relaties tot stand te brengen. Ik wilde het in het begin niet geloven tot ik al in de tweede week in contact kwam met een leuke heer, helemaal naar mijn smaak, en met wie ik op dit moment nog steeds aan het daten ben en meer. Dus al met al kan gerust gesteld worden, dat Parship zeker het proberen waard is omdat er daadwerkelijk serieuze relaties tot stand komen op deze site.

  Parship is veilig en betrouwbaar!

  Als je eenmaal begint met online dating zul je merken, dat het altijd een uitdaging is om een goede, veilige en betrouwbare datingsite te vinden. Dit is dan ook de reden waarom ik heb besloten toch een review te plaatsen voor deze datingsite. Ik ben al een paar weken lid van deze site en moet direct aangeven, dat er niet wordt gesold met de veiligheid van de gebruikers. Ik twijfelde in het begin toen ik mij aanmeldde op de site, da de site misschien niet als alle andere datingsites is, maar zag al snel op de startpagina van de site, dat deze aangesloten is bij de thuiswinkel waarborg en de consumentenbond (privacy meter). Je weet vrijwel zeker, dat de site je de mogelijkheid biedt om in een veilige virtuele omgeving te chatten en berichten te ontvangen van andere gebruikers. Ik heb dat gelukkig ook zo ervaren. Ik kreeg eens een keertje berichten van een profiel welke zeer onaangenaam waren. Ik wist even niet wat te doen, maar de klantenservice gaf mij aan, dat het profiel kan rapporteren door te klikken op het tabje ‘profiel melden’. Zo gezegd zo gedaan en de site handelde dit profiel keurig en netjes af. Ik heb daarna geen last meer gehad van de desbetreffende gebruiker. Volgensmij werd het profiel verwijderd van de site, wat ik dus als heel positief heb mogen ervaren.

Bezoek Parship

Schrijf een review