121 Swinging

Steamy Swinger Actie

Doe mee aan de actie met andere swingende koppels in onze 121 Swinging gemeenschap. Ontmoet swingers en geniet van discrete ontmoetingen.


Artikelen over 121 Swinging

Swingen kan gezond zijn voor je relatie

In eerste instantie zou je jezelf afvragen wat Swingen of swinger zijn eigenlijk inhoudt. Swingers zijn koppels of singles, die ervoor kiezen om een ‚Äč‚Äčopen relatie te hebben, waardoor hun partners seks kunnen hebben met andere mensen, uiteraard met hun toestemming. Veel mensen vragen zich af of dergelijke relaties wel mogelijk zijn. Het is best mogelijk als je bereid bent de regels te volg ... [...]

Swingers Clubs

Explore the swingers lifestyle at 121Swinging.Com and get in on the action with other swinging couples in the 121 Swinging community. Meet swingers and enjoy discreet meets. There are couples and singles ready to get hot and sweaty in group sex sessions. The site never shares personal details, one can stay anonymous until you meet. Join or host your own swingers parties. Get into the lifestyle. Wh ... [...]

121 Swinging Reviews

  Een site vol sexy koppels en meer

  Als koppel waren wij langere tijd toe aan meer seksuele uitdaging. Wij besloten daarom bezoekjes te brengen aan parenclubs. Het mindere daarvan is, dat je steeds weer dezelfde mensen tegenkomt en het niet altijd even prettig is in dergelijke clubs. Je zou toch graag met een andere koppel willen afspreken en op een eigen locatie willen ontmoeten. Soms wil je ook gewoon chatten en op afstand elkaar opgeilen en meer. Dit is de reden waarom we besloten onze zoektocht naar gelijk gestemde mannen en vrouwen online voort te zetten tot we ons inschreven op 121 swinging. In het begin was ik een beetje huiverig omdat je niet al te veel informatie krijgt met betrekking tot de diensten van de site, maar als je eenmaal bent ingelogd vergeet je bijna, dat een paar uurtjes voorbij zijn. Je zult ook versteld staan van de vele sexy en hete koppels op deze site. Wij zijn in contact met een aantal koppels en tot nu toe hebben wij geen keuze kunnen maken met wie wij graag meer willen dan alleen chatcontact. De site is dus een echte aanrader voor iedereen, die openstaan voor swingdates en meer. Je kunt je heel gemakkelijk en kosteloos inschrijven op de site en direct aan de slag gaan met het bekijken van de profielen van de gebruikers van de site.

  Top Swinger site

  Een ieder, die op zoek is naar nationale en internationale swinging koppels, zou ik aanraden zeker een bezoekje te brengen aan 121 Swinging. Ik ben zelf single en vindt het zeer geil om dates te hebben met koppels. Omdat ik bi ben maakt hij voor mij niet uit of ik de man, de vrouw of beiden een plezier moet laten beleven, in beide gevallen geniet ik even veel van het moment. Het voordeel van Swingen is dat je aan niets gebonden bent. Je doet elkaar een plezier en je gaat verder met het leven. Natuurlijk ben je steeds op zoek naar andere leuke koppels en vandaar ik besloot lid te worden van 121 swinging. Op zich is de startpagina van de site zeer mysterieus, dat trok vooral mijn aandacht. Op de startpagina krijg je niets anders te zien dan een aanmeldformulier en waar je kunt inloggen. Je vraagt je dus als nieuwe gebruiker echt af wat de site te bieden heeft. Na mij aangemeld te hebben stond ik versteld van de leuke mannen en vrouwen op deze site, die niet als mij opzoek zijn naar spannende swingdates. De site is dus echt een aanrader voor alle koppels, die openstaan voor swingdates.

  De site is in het engels!

  Dag iedereen,
  Joey en ik zijn al jaar en dag met elkaar in het echt verbonden. Eerst waren wij klasgenoten van elkaar, later en tiener koppel en zo zijn we altijd wel met elkaar geweest. De seks is ook wel goed tussen ons, we proberen elke keer weer iets anders om het spannend te houden, maar na al die jaren waren we toch op zoek naar meer sexuele uitdaging. Clara kwam toen met het voorstel om met andere koppels te swingen. In het begin waren we beiden een beetje nerveus, maar als je in contact komt met andere gelijkgestemde koppels, lijkt alles binnen de kortste keren weer normaal en vanzelfsprekend. We daten tegenwoordig niet alleen koppels, maar proberen ook wel eens een trio met een man of een vrouw erbij. Zo blijft je relatie spannend. We moesten alleen een site zien te vinden waar we steeds in contact konden komen met leuke koppels. We kwamen dus uiteindelijk terecht bij 121 Swinging. We zijn een paar weekjes op de site en de chat contacten zijn wel spannend. Wij snakken naar meer. Het mindere van de site is wel, dat het in het Engels is. Het zou veel handiger zijn als het ook in het Nederlands beschikbaar zou zijn.

Bezoek 121 Swinging

Schrijf een review