Swingen kan gezond zijn voor je relatie

Swingen kan gezond zijn voor je relatie

als je ‘de regels volgt’

4 januari 2021

Inhoudsopgave

In eerste instantie zou je jezelf afvragen wat Swingen of swinger zijn eigenlijk inhoudt. Swingers zijn koppels of singles, die ervoor kiezen om een ​​open relatie te hebben, waardoor hun partners seks kunnen hebben met andere mensen, uiteraard met hun toestemming. Veel mensen vragen zich af of dergelijke relaties wel mogelijk zijn. Het is best mogelijk als je bereid bent de regels te volgen. Je dient elkaar te respecteren, eerlijk te zijn, getest te worden op SOA's, bescherming te gebruiken en zeer selectief te zijn in het kiezen van partners en privé te blijven over zo een nieuwe manier van wat sommige stellen zweren, een gezonde relatie.

De regels 

In de swingende wereld maken paren hun eigen regels over wat ze nodig hebben binnen relaties en huwelijken en beloven ze zich aan de gestelde grenzen te houden. Koppels of alleenstaanden, die voor dit type levensstijl kiezen, zoeken een of meerdere partners vanwege de pure opwinding om van de ene partner te krijgen wat ze niet krijgen van hun 'hoofdpartner', de belangrijkste andere in hun leven.

Een partner kan bijvoorbeeld genieten van de manier waarop iemand anders hem kan bevredigen, wat zijn partner op de lange termijn niet voor hem kan doen. Wanneer twee mensen erg zeker zijn van zichzelf en er veel vertrouwen is, voelen ze zich beiden op hun gemak en staan ​​ze de ander toe verschillende partners te hebben. Ze kunnen van hetzelfde geslacht zijn of verschillend, afhankelijk van hun humeur voor de dag / nacht. Sommige stellen kiezen ervoor om met andere stellen te spelen en het alleen bij hen te houden, of ze kunnen vertakken en een paar vrienden vinden om mee te spelen als ze zich dartel voelen of hun man / vrouw is misschien moe, een vrouw heeft misschien net een baby gekregen en gedurende ten minste zes weken geen seks kunnen hebben, kan hun partner reizen en hun significante ander het gevoel geven, dat ze iemand nodig hebben om hun seksuele verlangens te vervullen terwijl ze aan het herstellen zijn. Elk paar kiest samen hoe hun leven eruit zal zien binnen hun relatie en plannen en spelen dienovereenkomstig. 

De voordelen zijn, dat ze vaak fantastische vriendschappen sluiten met anderen van het andere geslacht, terwijl ze ook genieten van seksuele genoegens van hen. Dingen worden nooit muf en het kruidt de slaapkamer meestal op als beide partners persoonlijk met elkaar zijn. Sommige stellen genieten van het kijken naar andere stellen en leren rollenspel te spelen en zoeken seksuele opwinding in de scenario's, die ze samen met anderen creëren en doorzetten. Voor ieder zijn eigen en veel mensen vinden dat hun ego een boost krijgt, het gevoel van eigenwaarde en hun gemoedstoestand aanzienlijk wordt verhoogd, relaties kunnen langer duren als koppels minder druk voelen in de slaapkamer, niemand heeft financiële verplichtingen en voor sommigen, die dat niet kunnen blijf trouw manieren vinden om nog steeds getrouwd te zijn en een gezin te stichten, maar in staat zijn om anderen aan de kant te zien om seksuele genoegens te vervullen buiten een liefdevolle relatie, waar beide mensen het erover eens zijn, dat dit het beste voor hen is. 

Het is dus best mogelijk om op een gezonde manier te swingen als koppel, alleen dien je goede afspraken te maken met elkaar en je ook daaraan te houden. 

Bezoek 121 Swinging

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden