Reviews over Websites

  Elke dag 50 Plus Flirt Contact! - Review over Flirt50plus

  Flirt 50 Plus is een datingsite welke elke eenzame, vrijgezelle vijftig plusser weleens zou moeten proberen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct contact opnemen met andere gebruikers. Ik heb ook geleerd, dat hoe beter je profiel eruit ziet, hoe meer personen contact met je proberen op te nemen. De gesprekken zal varieren van normale kennismakingsgesprekken tot echte flirt gesprekken. Ik kom helemaal aan mijn trekken op deze site. Ik heb nu een leuke virtuele vriendin en ik kan elke ochtend een leuke bericht tegemoet zien. Ondanks we nog niet bij elkaar zijn, lijkt het alsof we al jaren met elkaar hebben samengewoond. Flirt 50 Plus is dus zeker het proberen waard.

  Sterke punten
  Via Flirt 50 Plus kun je inderdaad in contact komen met interessante personen van jouw leeftijd. Als er een wederzijdse klik is, dan zul je merken dat er vaker contact is, je kan dagelijks rekenen op leuke berichten van je match. De klantenservice van de site reageert ook vrij snel. Ik was mijn wachtwoord kwijt en dacht dat mijn leven ervan af hing, vooral hoe ik net wilde reageren op een bericht van mijn match, gelukkig wist de helpdesk mij binnen de kortste keren te helpen met het instellen van een nieuw wachtwoord. Mijn advies: "Meld je vandaag nog aan bij Flirt 50 Plus".

  Een perfecte site voor vijftig plussers - Review over Flirt50plus

  Ik ben mijn man al enkele jaren kwijt en ben sinds die periode single geweest en ik heb me ook niet open gesteld voor andere personen. Ik ben zelf vijftig jaar en wist niet, dat daten of flirten op die leeftijd nog mogelijk was. Dat is ook de reden waarom ik me nooit eerder had opengesteld voor andere heren, die via een dating site en niet in real life. Ik had altijd mijn twijfels tot mijn beste vriendin me aangaf een site tegen te zijn gekomen waar ze leuk flirt contact had met andere leeftijdsgenoten. Ik sloot me dus aan en ik mag niet liegen, de opzet van de site en de wijze waarop ik dagelijks berichten ontvang van de site zijn om "u" te zeggen. Waar ik mij vroeger eenzaam voelde, weet ik nu, dat ik elke ochtend kan rekenen op een goede morgen berichtje of een flirt berichtje van de persoon, met wie ik vaker contact heb op deze site. Dus tjaa! Ook op deze leeftijd, ik ben nu 56, is het goed mogelijk om flirt contact te kunnen houden met leeftijdsgenoten. Een enkele keer kom ik zelf in contact met fijne heren, die zelfs mijn kinderen konden zijn. De site is dus echt een aanrader voor alle vijftig plussers, die eenzaam zijn, singles, die op zoek zijn naar aandacht, liefde of gewoon iemand om mee te "kletsen".

  Goede service en snelle reactie! - Review over Flirtslet

  Allereerst moet ik aangeven, dat FlirtSlet ook een perfecte site kan zijn voor vrouwen, niet alleen voor mannen. Ik ben al een tijdje eenzaam/ single geweest en dacht dat het tijd werd om weer leuk contact te hebben met mannen (nog niet afspreken). Via mijn vriendin ben ik bekend geraakt met deze site. Ik heb enkele leuke heren leren kennen en vindt het contact met ze we fijn. Zonder ze ontmoet te hebben, beleef ik al plezier. De klantenservice van de site vindt ik top! Nadat ik me had aangemeld, wist ik plots niet hoe ik moest inloggen op de site. Alle pogingen om in te loggen tevergeefs. De klantenservice heeft me gelukkig daarin kunnen begeleiden. Ik moest eerst mijn aanmelding bevestigen via mijn persoonlijke e- mail adres (ze hadden een link voor me gestuurd) en dan kon ik inloggen. Het duurde geen vijf minuten en ik was inglogd.

  Sterke punten
  De klantenservice reageert snel en zorgt voor een goede begeleiding waar nodig.

  Zwakke punten
  Nadat je je hebt aangemeld op de site, kun je niet direct aan de slag. Je moet je aanmelding eerst bevestigen. Er wordt een link gestuurd naar je persoonlijke e- mail adres waarmee je je aanmelding kan bevestigen. Gelukkig kun je verder alles optimaal doen op de site na bevestigd te hebben.

  Spannende flirt gesprekken! - Review over Flirtslet

  Ik heb mij pas aangemeld op deze site en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat ik bijzonder onder de indruk van deze site en de vele mogelijkheden. Na mij aangemeld te hebben, ben ik de profielen van enkele leuke dames gaan bekijken en ik heb getracht met enkelen contact op te nemen. Ik stuurde berichten, maar verwachte geen antwoord terug. Ik dacht ik probeer het maar. Maar het is gelukkig niet bij het versturen van een bericht gebleven. Ik kreeg binnen enkele uurtjes antwoord terug op enkele van mijn berichten. En tot nu toe heb ik contact met de dames. De gesprekken zijn erotisch getint, maar voor mij is het een leuke bezigheid. Ik heb het vaak druk met werk en socialize minder, dus dit is dan wel een leuke manier om in contact te blijven met leuke dames. Het mindere is wel, dat ik steeds credits moet kopen voor het versturen van berichten. Omdat de berichten zo spannend zijn, raken mijn credits zo snel op, maar overall echt een aanradertje!

  Sterke punten
  Een leuke site, leuke leden en de gesprekken ervaar ik als heel prettig! De leden reageren ook vrij snel waardoor je niet uren hoeft te wachten op een reactie.

  Zwakke punten
  Ik moet steeds weer credits kopen om mijn gesprekken te kunnen continueren.

  De beste 50 Plus Datingsite - Review over Zoek 50 Plus

  Voor mij is Zoek50 Plus de beste Nederlandse 50 Plus datingsite welke ik tot nu toe heb bezocht. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een lieve vrouw, een leeftijdsgenoot, met wie ik wat tijd kan doorbrengen, leuke dingen kan doen, daten en meer. Ik heb daarom ook vaker via andere datingsites geprobeerd in contact te komen met andere leeftijdsgenoten, echter steeds weer zonder succes. Van vrienden heb ik begrepen, dat Zoek 50 Plus wel bestaat uit leden, die in bepaalde gevallen zelf contact met je opnemen. Ik heb mij dus geregistreerd en ben niet ontevreden. Na de registratie heb ik mijn profiel een beetje bijgewerkt en interessanter gemaakt. Ik heb nog geen dag gewacht en er kwam al een interessant berichtje binnen. De meeste leden reageren binnen een dag en je kunt leuke gesprekken met ze voeren. Ik heb via deze site een chatvrienden gevonden en hoop dat als we mekaar beter kennen, met elkaar kunnen afspreken. Ik zou ook alle eenzame 50 plussers aanraden om zich bij Zoek 50 Plus aan te sluiten om in contact te komen met andere interessante leeftijdsgenoten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en leden reageren binnen een dag op berichten. Een goede bezigheid voor mijn eenzame leeftijdsgenoten.

  Ik heb mijn soulmate gevonden - Review over Zoek 50 Plus

  Het is mij nog nooit eerder gelukt om een leuke 50 plus heer te ontmoeten via een datingsite en in real life. In het dagelijks leven ben ik een paar keer naar cafetjes geweest en 50 plus bars om in contact te komen met leeftijdsgenoten, maar steeds weer kwam ik met "lege handen" thuis. Uiteindelijk kwam ik "Zoek 50 Plus Dating" site tegen waar ik na mijn registratie binnen een dag al een eerste flirt berichtje had. Nog nooit eerder is het mij gelukt om contact te onderhouden met mijn leeftijdsgenoten en daar ook nog plezier van te hebben. Op deze site heb ik mijn soulmate gevonden. De site is verder zeer overzichtelijk en ik vind alle informatie welke ik nodig heb op de site zelf.

  Sterke punten
  Alle informatie kun je op de site zelf terugvinden, de site is zeer overzichtelijk en ik kan mezelf zijn. De gebruikers van de site zelf zijn ook heel erg aardig en ze geven me steeds weer een welkom gevoel op de site.

  Zwakke punten
  Ik ben tot nu toe positief over de site en zou een ieder, die op zoek is naar een 50 plus date aanraden om zich te registreren op deze site. Een ieder komt aan zijn of haar trekken op deze site.

  Ik leef mezelf uit - Review over Hetechatten

  Op HeteChatten.nl kan ik helemaal mezelf zijn en mezelf uitleven. Dagelijks kom ik in contact met andere leuke heren en steeds weer kan ik mezelf uitleven. Bij vrijwel alle gesprekken staat seks centraal. De heren weten mij goed te vleien en steeds weer krijg ik het warm van binnen. Omgekeerd vertel ik de heren ook wat mijn wensen zijn en daar spelen zij op in. De site is echt een leuke aanradertje voor mensen die zich alleen voelen, die wat spanning in hun leven willen en die het fijn vinden om erotische gesprekken te voeren met andere vreemden. Het aanmaken van een account is ook geheel gratis alleen moet je wel credits betalen voor het voeren van gesprekken (wat wel een tegenvaller is, want soms wil ik door chatten, maar dan heb ik geen credits meer).

  Sterke punten
  Ik kan mij ontspannen en uitleven op deze site. HeteChatten is echt een aanrader voor personen die single zijn, alleen zijn of die wat willen socializen.

  Zwakke punten
  Je moet steeds weer je credits aanvullen als je de gesprekken wilt blijven voeren met andere gebruikers. Je kunt niet oneindig gesprekken blijven voeren. En juist wanneer de gesprekken spannend worden dan heb je geen credits meer.

  Ik geniet van de hete chat berichten - Review over Hetechatten

  Ik ben pas een paar dagen lid van Hete Chatten dating, maar moet nu al aangeven, geen spijt te hebben van mijn aanmelding. Ik ben al 6 maanden single en voel me vaker eenzaam. Vanwege mijn werk lukt het niet altijd in contact te komen met andere leuke mannen. Ik ben ook een verlegen type, dus komt het heel zelden voor, dat ik de eerste stap maak om een leuke man als eerste aan te spreken. Gelukkig hoef ik mij daar niet druk over te maken op Hete Chatten. Integendeel sturen leuke heren als eerste een bericht voor mij. Ik heb dagelijks leuke, interessante, spannende en weer in andere gevallen diepgaande gesprekken met andere gebruikers. Op deze site kan ik helemaal mezelf zijn en heb ik niet het gevoel, dat ik met iemand aan het chatten ben, die misschien helemaal niet bestaat. Ik geniet van alle berichten die binnenkomen en probeer natuurlijk zo snel als mogelijk antwoord te geven.

  Sterke punten
  Je kunt je snel en eenvoudig aanmelden op de site en interessante diepgaande gesprekken voeren met andere gebruikers.

  Zwakke punten
  Ik heb tot nu toe geen slechte ervaring met Hete Chatten. Alle gesprekken vindt ik tot nu toe leuk en sommige mannen weten precies hoe ze een vrouw moeten vleien.

  Eerste keer - Review over Neuk50plus

  Ik ben Simone, 57 jaar en al een jaar single. Ik denk dat het tijd wordt om weer eens de boemetjes buiten te zetten. Via een vriend van mij ben ik deze site tegen gekomen en moet aangeven, dat het mij in eerste instantie een site leek te zijn welke een te goed om waar te zijn uiterlijk had. Ondanks dat gevoel heb ik mij toch ingeschreven op de site en mag niet klagen. Binnen een uur had ik een leuke chat bericht binnen en tot heden hebben wij contact met elkaar. Het is voor mij de eerste keer, maar vanwege de overzichtelijkheid van de site is het me gelukt een account aan te maken en op zoek te gaan naar interessante dates. Het enige wat ik minder vind, is dat ik nog niet in contact kan komen met de persoon, met wie ik tot nu to virtueel contact had.

  Sterke punten
  De site is handig in gebruik, je kan makkelijk een account aanmaken en op zoek gaan naar interessante dates. De gebruikers op de site sturen je in bepaalde gevallen zelf een bericht of ze reageren redelijk snel op berichten.

  Zwakke punten
  Het mindere van de site is, dat er ook gebruik wordt gemaakt van entertainment profielen waardoor fysiek afspreken niet mogelijk is. Je kan dus niet gaan daten met iemand met een entertainment profiel.

  Ik heb het naar mijn zin - Review over Neuk50plus

  Ik leef al een paar jaar gescheiden en heb sinds kort besloten mezelf niet meer tekort te doen en op zoek te gaan naar een geschikte 50 plus date. Ik heb nog nooit eerder gebruik gemaakt van diensten van datingsites, maar een goede vriendin van mij vertelde me goede ervaring te hebben met deze site. Volgens haar had ze binnen twee weken al een leuke date. Ik heb mij dus aangemeld op de site en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat mijn vriendin de waarheid vertelde. Ik ben nooit eerder lid geweest van een datingsite, maar hier kan ik echt mezelf zijn. Ik heb fijn contact met enkele heren op de site. Van sommige berichten krijg ik het wel heel erg heet. Ik had nooit gedacht, dat mannen op deze leeftijd ooit nog met mij zouden flirten, maar op deze site ervaar ik het tegendeel.

  Sterke punten
  Ik bezoek de site voor het eerst en mijn eerste ervaringen zijn zeer positief! Ondanks mijn leeftijd kom ik nog elke dag in contact met leuke heren en mannen, die mij interessant vinden en chatten met me alsof ze met een tiener chatten. Hiervoor voel ik mij ook vele jaren jonger wat uiteraard goed is voor mijn gezondheid.

  Tarief duidelijk - Review over Chatbuddie

  In eerste instantie, dacht ik dat de site volledig gratis was. Dat is in eerste instantie de reden geweest waarom ik mij heb ingeschreven op de site. De registratie en het aanmaken van een profiel is ook geheel gratis. Echter wist ik niet, dat ik voor het versturen van chatberichten moest betalen. Gelukkig is er op de site een tarievenlijst waarop duidelijk staat aangegeven wat de kosten zijn voor het versturen van een bericht. Gelukkig vallen de prijzen ook wel mee. Ik heb een credit bundel aangeschaft en heb elke dag fijn chat contact met een leuke sexy dame (althans als ik haar profiel foto moet geloven). We kunnen over alles praten en ik heb echt het gevoel, dat ze mij begrijpt en een luisterend oor heeft.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en alle informatie kun je weer terugvinden op de startpagina van de site.

  Zwakke punten
  Ik kan me voorstellen, dat niet een ieder het als prettig zal ervaren als ze eenmaal te weten komen, dat ze moeten betalen voor het leggen van contacten met andere personen. Bepaalde personen gaan echt op het "gratis" aspect van datingsites af. Als ze dan plots te weten komen, dat ze moeten betalen om berichten te versturen, dan kan dat inderdaad als minder prettig ervaren worden.

  Contact met leuke heer via 30 Pluscontacten - Review over 30Pluscontacten

  Het is nu al een poosje, dat ik echt op zoek ben naar een geschikte datingsite voor dertig plussers. Ik ben over een maandje precies negen jaar vrijgezel en denk, dat het tijd is, dat ik weer in contact kom met leuke mannen. Ik heb in de tussentijd al een tiental datingsites bezocht, maar ondanks grote geldsbedragen betaald te hebben, lijkt het er steeds op, dat ik niet in contact kan komen met een leuke heer. Althans tot het moment dat ik mij op deze datingsite inschreef. Nadat ik mij had ingeschreven duurde het ongeveer een dag, en toen kwam het eerste bericht binnen. Een lieve reactie op mijn profielfoto. Ik had eerlijk gezegd de hoop al opgegeven. Tot vandaag hebben we goed contact met elkaar en ik hoop, dat ik binnenkort ook de man van mijn dromen kan ontmoeten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en het vinden van chatcontact is heus niet zo moeilijk. Binnen een dag nadat ik mijn profiel had aangemaakt, kreeg ik al een leuke chatbericht binnen. De klantenservice van de site reageert ook zeer snel op berichten. Ik had een vraag over mijn profiel en de klantenservice had binnen de kortste keren een gepaste oplossing.

  Top Datingsite voor 30 plussers - Review over 30Pluscontacten

  30 Plus Contacten is nou net een datingsite waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Ik ben single en heb vrijwel alle datingsites, die er zijn reeds bezocht. Het resultaat was steeds hetzelfde; nul op rekest. Maar sinds ik mij hier heb aangesloten is het resultaat overweldigend. Ik heb slechts twee dagen terug een account aangemaakt en heb nu al contact gehad met drie tot vier interessante 30 plus dames. De gesprekken over en weer zijn zo leuk, dat je steeds weer uitkijkt naar een nieuw bericht. De website is ook zeer makkelijk in gebruik. Meestal ben ik vanwege mijn werk over straat, maar ook dat is geen probleem. Ik kan gerust via mij smartphone contact blijven onderhouden met de leuke dames van deze site.

  Sterke punten
  Het aanmaken van een profiel op deze site is zeer eenvoudig. Je moet alleen het online aanmeld formulier invullen en de aanmelding bevestigen. Hierna kan je direct gebruik maken van de verschillende diensten van de site.

  Zwakke punten
  Ik heb het gebruik van de site niet als negeatief ervaren. Ik zou een ieder,die op zoek is naar een 30 plus date, aanraden om een account hier aan te maken en op zoek te gaan naar dates. Het is prettig om van tijd tot tijd berichten te ontvangen van een leuke dame van de site.