Reviews over Websites

  Top datingsite voor mannen als vrouwen

  Review over Parship

  Ik ben al een jaar single en heb via verschillende datingsites geprobeerd in contact te komen met een serieuze date voor een duurzame relatie en meer. Op vrijwel alle datingsites bleef het bij een eenmalige leuke gesprek tot ik op de site van Parship terecht kwam. De andere datingsites hadden overigens veel meer mannelijke gebruikers, dan vrouwelijke. Parship dating bracht alle twijfel gevoelens in een keer weg. De site biedt gelijke kansen aan alle mannen en vrouwen en bevat ook een evenredig aantal mannen en vrouwen. Waar ik mij zorgen maakte, dat de site alleen mannelijke leden heeft, kwam ik op de site zelf terecht met een aantal leuke en aantrekkelijke vrouwelijke leden. Omdat het gros van de leden 30 jaar en ouder zijn kwam ik helemaal aan mijn trekken, want deze leden zijn niet alleen volwassener, maar staan ook open voor een serieuze relatie. Ben je op zoek naar een serieuze date? Dan is Parship dating een zekere aanrader.

  Sterke punten
  Parship bevat een gelijke aantal mannelijke en vrouwelijke leden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je alleen in contact zal komen met mannelijke gebruikers, zoals bij vele andere datingsites dat het geval is. Het voordeel van deze site is ook, dat het gros van de leden op zoek is naar een serieuze date.

  Een site vol sexy koppels en meer

  Review over 121 Swinging

  Als koppel waren wij langere tijd toe aan meer seksuele uitdaging. Wij besloten daarom bezoekjes te brengen aan parenclubs. Het mindere daarvan is, dat je steeds weer dezelfde mensen tegenkomt en het niet altijd even prettig is in dergelijke clubs. Je zou toch graag met een andere koppel willen afspreken en op een eigen locatie willen ontmoeten. Soms wil je ook gewoon chatten en op afstand elkaar opgeilen en meer. Dit is de reden waarom we besloten onze zoektocht naar gelijk gestemde mannen en vrouwen online voort te zetten tot we ons inschreven op 121 swinging. In het begin was ik een beetje huiverig omdat je niet al te veel informatie krijgt met betrekking tot de diensten van de site, maar als je eenmaal bent ingelogd vergeet je bijna, dat een paar uurtjes voorbij zijn. Je zult ook versteld staan van de vele sexy en hete koppels op deze site. Wij zijn in contact met een aantal koppels en tot nu toe hebben wij geen keuze kunnen maken met wie wij graag meer willen dan alleen chatcontact. De site is dus een echte aanrader voor iedereen, die openstaan voor swingdates en meer. Je kunt je heel gemakkelijk en kosteloos inschrijven op de site en direct aan de slag gaan met het bekijken van de profielen van de gebruikers van de site.

  Top Swinger site

  Review over 121 Swinging

  Een ieder, die op zoek is naar nationale en internationale swinging koppels, zou ik aanraden zeker een bezoekje te brengen aan 121 Swinging. Ik ben zelf single en vindt het zeer geil om dates te hebben met koppels. Omdat ik bi ben maakt hij voor mij niet uit of ik de man, de vrouw of beiden een plezier moet laten beleven, in beide gevallen geniet ik even veel van het moment. Het voordeel van Swingen is dat je aan niets gebonden bent. Je doet elkaar een plezier en je gaat verder met het leven. Natuurlijk ben je steeds op zoek naar andere leuke koppels en vandaar ik besloot lid te worden van 121 swinging. Op zich is de startpagina van de site zeer mysterieus, dat trok vooral mijn aandacht. Op de startpagina krijg je niets anders te zien dan een aanmeldformulier en waar je kunt inloggen. Je vraagt je dus als nieuwe gebruiker echt af wat de site te bieden heeft. Na mij aangemeld te hebben stond ik versteld van de leuke mannen en vrouwen op deze site, die niet als mij opzoek zijn naar spannende swingdates. De site is dus echt een aanrader voor alle koppels, die openstaan voor swingdates.

  Parship is zeker het proberen waard!

  Review over Parship

  Ik was al langer dan een jaar single en was op gegeven moment het eenzaam zijn zat. Mijn vriendinnen adviseerden mij om mij aan te melden op een datingsite. Op die manier zou ik volgens hen leuke mannen tegen komen met wie ik eventueel een serieuze relatie kon beginnen. Parship werd mij expliciet aangeraden omdat mijn vriendin daar goede ervaring mee had. Zo gezegd zo gedaan, ik zocht de website op en werd lid van de site. Je krijgt een unieke persoonlijkheidsrapport en ik kwam meer te weten dan ik al over mezelf wist. Ik was niet alleen onder de indruk van de site en de vele mogelijkheden, maar vooral van de interessante mannelijke gebruikers op de site. Zoals de site het zelf aangeeft, zijn de leden niet alleen veel volwassener, maar heeft de site voornamelijk als doel om serieuze relaties tot stand te brengen. Ik wilde het in het begin niet geloven tot ik al in de tweede week in contact kwam met een leuke heer, helemaal naar mijn smaak, en met wie ik op dit moment nog steeds aan het daten ben en meer. Dus al met al kan gerust gesteld worden, dat Parship zeker het proberen waard is omdat er daadwerkelijk serieuze relaties tot stand komen op deze site.

  De site is in het engels!

  Review over 121 Swinging

  Dag iedereen,
  Joey en ik zijn al jaar en dag met elkaar in het echt verbonden. Eerst waren wij klasgenoten van elkaar, later en tiener koppel en zo zijn we altijd wel met elkaar geweest. De seks is ook wel goed tussen ons, we proberen elke keer weer iets anders om het spannend te houden, maar na al die jaren waren we toch op zoek naar meer sexuele uitdaging. Clara kwam toen met het voorstel om met andere koppels te swingen. In het begin waren we beiden een beetje nerveus, maar als je in contact komt met andere gelijkgestemde koppels, lijkt alles binnen de kortste keren weer normaal en vanzelfsprekend. We daten tegenwoordig niet alleen koppels, maar proberen ook wel eens een trio met een man of een vrouw erbij. Zo blijft je relatie spannend. We moesten alleen een site zien te vinden waar we steeds in contact konden komen met leuke koppels. We kwamen dus uiteindelijk terecht bij 121 Swinging. We zijn een paar weekjes op de site en de chat contacten zijn wel spannend. Wij snakken naar meer. Het mindere van de site is wel, dat het in het Engels is. Het zou veel handiger zijn als het ook in het Nederlands beschikbaar zou zijn.

  Parship is veilig en betrouwbaar!

  Review over Parship

  Als je eenmaal begint met online dating zul je merken, dat het altijd een uitdaging is om een goede, veilige en betrouwbare datingsite te vinden. Dit is dan ook de reden waarom ik heb besloten toch een review te plaatsen voor deze datingsite. Ik ben al een paar weken lid van deze site en moet direct aangeven, dat er niet wordt gesold met de veiligheid van de gebruikers. Ik twijfelde in het begin toen ik mij aanmeldde op de site, da de site misschien niet als alle andere datingsites is, maar zag al snel op de startpagina van de site, dat deze aangesloten is bij de thuiswinkel waarborg en de consumentenbond (privacy meter). Je weet vrijwel zeker, dat de site je de mogelijkheid biedt om in een veilige virtuele omgeving te chatten en berichten te ontvangen van andere gebruikers. Ik heb dat gelukkig ook zo ervaren. Ik kreeg eens een keertje berichten van een profiel welke zeer onaangenaam waren. Ik wist even niet wat te doen, maar de klantenservice gaf mij aan, dat het profiel kan rapporteren door te klikken op het tabje ‘profiel melden’. Zo gezegd zo gedaan en de site handelde dit profiel keurig en netjes af. Ik heb daarna geen last meer gehad van de desbetreffende gebruiker. Volgensmij werd het profiel verwijderd van de site, wat ik dus als heel positief heb mogen ervaren.