Reviews over Websites

  Top datingsite voor mannen als vrouwen

  Review over Parship

  Ik ben al een jaar single en heb via verschillende datingsites geprobeerd in contact te komen met een serieuze date voor een duurzame relatie en meer. Op vrijwel alle datingsites bleef het bij een eenmalige leuke gesprek tot ik op de site van Parship terecht kwam. De andere datingsites hadden overigens veel meer mannelijke gebruikers, dan vrouwelijke. Parship dating bracht alle twijfel gevoelens in een keer weg. De site biedt gelijke kansen aan alle mannen en vrouwen en bevat ook een evenredig aantal mannen en vrouwen. Waar ik mij zorgen maakte, dat de site alleen mannelijke leden heeft, kwam ik op de site zelf terecht met een aantal leuke en aantrekkelijke vrouwelijke leden. Omdat het gros van de leden 30 jaar en ouder zijn kwam ik helemaal aan mijn trekken, want deze leden zijn niet alleen volwassener, maar staan ook open voor een serieuze relatie. Ben je op zoek naar een serieuze date? Dan is Parship dating een zekere aanrader.

  Sterke punten
  Parship bevat een gelijke aantal mannelijke en vrouwelijke leden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je alleen in contact zal komen met mannelijke gebruikers, zoals bij vele andere datingsites dat het geval is. Het voordeel van deze site is ook, dat het gros van de leden op zoek is naar een serieuze date.

  Ik wist niet, dat er betaald moest worden

  Review over Zoek 50 Plus

  Als je eenmaal op de startpagina van deze site bent, dan zie je in het groot, dat je je gratis kunt registreren op de site. Dat is voor een ieder, die op zoek is naar een leuke date interessant. Ook het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Dat geldt ook voor het bekijken van profielen van andere gebruikers. Wat ik niet wist, is dat er betaald moest worden voor het versturen van berichten. Ik dacht altijd dat alles gratis was op de site. Uiteraard is dat misschien een beetje onrealistisch want de site moet onderhouden worden en medewerkers moeten betaald worden. Gelukkig is het bedrag welke je moet betalen voor credits niet aan de hoge kant. Het bedrag valt redelijk mee en de gesprekken zijn ook effectief. Ondanks ik een bedrag kwijt ben aan de site voor het versturen van berichten, ben ik niet ontevreden. De site is je geld wel waard, vooral omdat er gebruikers zijn, met wie je prettig kan communiceren over alles en nog wat. Op andere sites betaal je elke maand of dagelijks een bepaald bedrag zonder enig succes. Soms stuur je berichten naar 50 of meer gebruikers en geen response. Je raakt dan op die manier snel je geld kwijt. Gelukkig is dat (nog) niet het geval op deze site.

  Een site vol sexy koppels en meer

  Review over 121 Swinging

  Als koppel waren wij langere tijd toe aan meer seksuele uitdaging. Wij besloten daarom bezoekjes te brengen aan parenclubs. Het mindere daarvan is, dat je steeds weer dezelfde mensen tegenkomt en het niet altijd even prettig is in dergelijke clubs. Je zou toch graag met een andere koppel willen afspreken en op een eigen locatie willen ontmoeten. Soms wil je ook gewoon chatten en op afstand elkaar opgeilen en meer. Dit is de reden waarom we besloten onze zoektocht naar gelijk gestemde mannen en vrouwen online voort te zetten tot we ons inschreven op 121 swinging. In het begin was ik een beetje huiverig omdat je niet al te veel informatie krijgt met betrekking tot de diensten van de site, maar als je eenmaal bent ingelogd vergeet je bijna, dat een paar uurtjes voorbij zijn. Je zult ook versteld staan van de vele sexy en hete koppels op deze site. Wij zijn in contact met een aantal koppels en tot nu toe hebben wij geen keuze kunnen maken met wie wij graag meer willen dan alleen chatcontact. De site is dus een echte aanrader voor iedereen, die openstaan voor swingdates en meer. Je kunt je heel gemakkelijk en kosteloos inschrijven op de site en direct aan de slag gaan met het bekijken van de profielen van de gebruikers van de site.

  Fijne gesprekken

  Review over 30Pluscontacten

  Dag iedereen,
  Ik ben een zeer bescheiden heer en heb in het dagelijks leven niet zoveel geluk in het vinden van vrienden of een partner. Dit is dan ook de reden waarom ik ervoor kies om gebruik te maken van de diensten van datingsites. Ik heb het gevoel, dat ik wat vrijer kan zijn bij het versturen van berichten dan ik in het echte leven zou doen. Ik kwam op gegeven moment terecht op deze site

  Ik heb voorlopig nog geen behoefte aan fysiek contact. Misschien in de toekomst wel, dan hoop ik, dat ik tussen alle leden op de site een echte leuke date vindt. Voorlopig vind ik het prima om berichten te kunnen sturen met iemand en ook berichten te ontvangen. Ik kan van alles met de persoon bespreken en meestal krijg ik wat tips mee, is er een luisterend oor voor me en veel meer. Ik ervaar de site dus als zeer positief en zou de site zeker aanbevelen aan personen, die op zoek zijn naar chatcontact.

  Top Swinger site

  Review over 121 Swinging

  Een ieder, die op zoek is naar nationale en internationale swinging koppels, zou ik aanraden zeker een bezoekje te brengen aan 121 Swinging. Ik ben zelf single en vindt het zeer geil om dates te hebben met koppels. Omdat ik bi ben maakt hij voor mij niet uit of ik de man, de vrouw of beiden een plezier moet laten beleven, in beide gevallen geniet ik even veel van het moment. Het voordeel van Swingen is dat je aan niets gebonden bent. Je doet elkaar een plezier en je gaat verder met het leven. Natuurlijk ben je steeds op zoek naar andere leuke koppels en vandaar ik besloot lid te worden van 121 swinging. Op zich is de startpagina van de site zeer mysterieus, dat trok vooral mijn aandacht. Op de startpagina krijg je niets anders te zien dan een aanmeldformulier en waar je kunt inloggen. Je vraagt je dus als nieuwe gebruiker echt af wat de site te bieden heeft. Na mij aangemeld te hebben stond ik versteld van de leuke mannen en vrouwen op deze site, die niet als mij opzoek zijn naar spannende swingdates. De site is dus echt een aanrader voor alle koppels, die openstaan voor swingdates.

  De beste 50 Plus chat contacten

  Review over Zoek 50 Plus

  Ik ben al een paar jaren single en mijn neefjes gaven mij aan, opgemerkt te hebben, dat ik mij zeer eenzaam voel. Ik realiseerde inderdaad, dat ik nauwelijks vrienden heb waarmee ik contact heb of een vrouw, die ik lief kan hebben of een goed gesprek mee kan hebben. Ze maakten een profiel voor mij aan op deze site en gaven mij aan het ook eens online te proberen. In het begin was ik daar huiverig over, maar besloot het toch een kans te geven. Ik moet eerlijkheidshalve toegeven, dat niet alle gesprekken even fijn zijn, want niet een ieder heeft interesse in mij, maar de personen met wie ik wel contact heb, weten mij goed op te fleuren. Meestal gaat het om vrouwen, die zich ook eenzaam voelen en op zoek zijn naar chat maatjes. We kunnen over alles en nog wat met elkaar praten en bij eentje is het zelfs zover gekomen, dat we met elkaar hebben afgesproken. De date moet nog komen, maar daar ben ik positief over. Ik zou zoek 50 plus dating dus wel aan al mijn leeftijdsgenoten aanbevelen. Het gaat om een site welke zeer veilig en betrouwbaar is. Dus zeker het proberen waard.

  Parship is zeker het proberen waard!

  Review over Parship

  Ik was al langer dan een jaar single en was op gegeven moment het eenzaam zijn zat. Mijn vriendinnen adviseerden mij om mij aan te melden op een datingsite. Op die manier zou ik volgens hen leuke mannen tegen komen met wie ik eventueel een serieuze relatie kon beginnen. Parship werd mij expliciet aangeraden omdat mijn vriendin daar goede ervaring mee had. Zo gezegd zo gedaan, ik zocht de website op en werd lid van de site. Je krijgt een unieke persoonlijkheidsrapport en ik kwam meer te weten dan ik al over mezelf wist. Ik was niet alleen onder de indruk van de site en de vele mogelijkheden, maar vooral van de interessante mannelijke gebruikers op de site. Zoals de site het zelf aangeeft, zijn de leden niet alleen veel volwassener, maar heeft de site voornamelijk als doel om serieuze relaties tot stand te brengen. Ik wilde het in het begin niet geloven tot ik al in de tweede week in contact kwam met een leuke heer, helemaal naar mijn smaak, en met wie ik op dit moment nog steeds aan het daten ben en meer. Dus al met al kan gerust gesteld worden, dat Parship zeker het proberen waard is omdat er daadwerkelijk serieuze relaties tot stand komen op deze site.

  De site is in het engels!

  Review over 121 Swinging

  Dag iedereen,
  Joey en ik zijn al jaar en dag met elkaar in het echt verbonden. Eerst waren wij klasgenoten van elkaar, later en tiener koppel en zo zijn we altijd wel met elkaar geweest. De seks is ook wel goed tussen ons, we proberen elke keer weer iets anders om het spannend te houden, maar na al die jaren waren we toch op zoek naar meer sexuele uitdaging. Clara kwam toen met het voorstel om met andere koppels te swingen. In het begin waren we beiden een beetje nerveus, maar als je in contact komt met andere gelijkgestemde koppels, lijkt alles binnen de kortste keren weer normaal en vanzelfsprekend. We daten tegenwoordig niet alleen koppels, maar proberen ook wel eens een trio met een man of een vrouw erbij. Zo blijft je relatie spannend. We moesten alleen een site zien te vinden waar we steeds in contact konden komen met leuke koppels. We kwamen dus uiteindelijk terecht bij 121 Swinging. We zijn een paar weekjes op de site en de chat contacten zijn wel spannend. Wij snakken naar meer. Het mindere van de site is wel, dat het in het Engels is. Het zou veel handiger zijn als het ook in het Nederlands beschikbaar zou zijn.

  In het begin was ik huiverig

  Review over Zoek 50 Plus

  Omdat ik al ervaring heb met een aantal datingsites was ik in het begin huiverig om gebruik te maken van de diensten van deze site. Op de meeste dating sites wilt het erop lijken, dat de services gratis zijn, maar wanneer het erop neerkomt, dan ben je toch enkele bommen geld kwijt na enkel gesprekken gevoerd te hebben met andere gebruikers. Het is verder zo, dat ik op andere sites het gevoel krijgt, dat de gesprekken onnodig lang gerekt worden, dat je alleen meer en meer geld kwijt raakt aan de site zonder enig positief resultaat. Je begrijpt dus, dat ik heel huiverig was, toen ik besloot mij aan te sluiten op deze site. Gelukkig was mijn huiverigheid van korte duur. Vanaf mijn aanmelding heb ik steeds weer een goed gevoel. Ik ben een aantal leuke contacten tegengekomen en met bepaalde lijken de gesprekken de goede kant op te gaan. De gesprekken lijken niet onrealistisch of gemaakt. Ik ben dus tot nog toe tevreden. Mijn mede leeftijdsgenoten zouden goed gebruik kunnen maken van de site.

  Ik kon de site niet telefonisch bereiken

  Review over 30Pluscontacten

  Ik ben Jina en heb gemeend om een review achter te laten voor andere gebruikers, die ooit te maken kunnen krijgen met mijn situatie. Ik ben namelijk al een paar maanden lid van deze site en ben tot nu toe wel tevreden. Ik kreeg een van de keren een bericht binnen van een crush van me en in alle haast voerde ik een paar keer een verkeerd wachtwoord in. Op gegeven moment wist ik niet wat ik verkeerd deed. Ik probeerde telefonisch in contact te komen met een medewerker van de klantenservice, maar het gelukte mij niet. Uiteindelijk kwam ik via de meest gestelde vragen op de site te weten, dat ik gewoon een bericht kon versturen naar de klantenservice door op contact te klikken. Zo gezegd zo gedaan en binnen de kortste keren kon ik weer gebruik maken van mijn account. Ik heb inmiddels zelf al een serieuze date gevonden. In vergelijking met andere datingsites heb ik voor de rest echt een goede ervaring met 30 Plus contacten. Ik zou deze site dus ook aan alle single mannen en vrouwen aanbevelen.

  Sterke punten
  De klantenservice weet je zowel telefonisch als via het contact formulier goed bij te staan. De site bevat echte leden en met een beetje geduld kun je ook je eigen date tegenkomen.

  Parship is veilig en betrouwbaar!

  Review over Parship

  Als je eenmaal begint met online dating zul je merken, dat het altijd een uitdaging is om een goede, veilige en betrouwbare datingsite te vinden. Dit is dan ook de reden waarom ik heb besloten toch een review te plaatsen voor deze datingsite. Ik ben al een paar weken lid van deze site en moet direct aangeven, dat er niet wordt gesold met de veiligheid van de gebruikers. Ik twijfelde in het begin toen ik mij aanmeldde op de site, da de site misschien niet als alle andere datingsites is, maar zag al snel op de startpagina van de site, dat deze aangesloten is bij de thuiswinkel waarborg en de consumentenbond (privacy meter). Je weet vrijwel zeker, dat de site je de mogelijkheid biedt om in een veilige virtuele omgeving te chatten en berichten te ontvangen van andere gebruikers. Ik heb dat gelukkig ook zo ervaren. Ik kreeg eens een keertje berichten van een profiel welke zeer onaangenaam waren. Ik wist even niet wat te doen, maar de klantenservice gaf mij aan, dat het profiel kan rapporteren door te klikken op het tabje ‘profiel melden’. Zo gezegd zo gedaan en de site handelde dit profiel keurig en netjes af. Ik heb daarna geen last meer gehad van de desbetreffende gebruiker. Volgensmij werd het profiel verwijderd van de site, wat ik dus als heel positief heb mogen ervaren.

  De site is toch niet helemaal gratis

  Review over 30Pluscontacten

  Als je voor het eerst een bezoek brengt aan de website van 30 plus contacten, dan kun je wellicht het gevoel krijgen, dat de site helemaal gratis is. Dat is echter niet helemaal juist. Je kunt je wel geheel gratis aanmelden op de site, een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers doorzoeken. Echter wordt er wel een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits gevraagd van gebruikers om contacten te kunnen leggen met andere gebruikers. Dit had ik niet verwacht. Gelukkig was het wel de moeite waard en vallen de prijzen mee. Ik kocht uiteindelijk een creditbundel omdat ik een interessant profiel tegen kwam en het gesprek niet abrupt wilde beëindigen. Ik kocht dus wat credits en heb er geen spijt van want uiteindelijk hebben we elkaar in het echt ontmoet en het klikt wel tussen ons. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je al te veel kwijt zal zijn aan de site. Voor een minimum bedrag kun je contacten leggen met andere gebruikers en ze kunnen ook nog leiden tot een echte date. Ik zou daarom al mijn single vrienden deze site vandaag nog aanraden te gebruiken.

  Elke dag 50 Plus Flirt Contact!

  Review over Flirt50plus

  Flirt 50 Plus is een datingsite welke elke eenzame, vrijgezelle vijftig plusser weleens zou moeten proberen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct contact opnemen met andere gebruikers. Ik heb ook geleerd, dat hoe beter je profiel eruit ziet, hoe meer personen contact met je proberen op te nemen. De gesprekken zal varieren van normale kennismakingsgesprekken tot echte flirt gesprekken. Ik kom helemaal aan mijn trekken op deze site. Ik heb nu een leuke virtuele vriendin en ik kan elke ochtend een leuke bericht tegemoet zien. Ondanks we nog niet bij elkaar zijn, lijkt het alsof we al jaren met elkaar hebben samengewoond. Flirt 50 Plus is dus zeker het proberen waard.

  Sterke punten
  Via Flirt 50 Plus kun je inderdaad in contact komen met interessante personen van jouw leeftijd. Als er een wederzijdse klik is, dan zul je merken dat er vaker contact is, je kan dagelijks rekenen op leuke berichten van je match. De klantenservice van de site reageert ook vrij snel. Ik was mijn wachtwoord kwijt en dacht dat mijn leven ervan af hing, vooral hoe ik net wilde reageren op een bericht van mijn match, gelukkig wist de helpdesk mij binnen de kortste keren te helpen met het instellen van een nieuw wachtwoord. Mijn advies: "Meld je vandaag nog aan bij Flirt 50 Plus".

  Een perfecte site voor vijftig plussers

  Review over Flirt50plus

  Ik ben mijn man al enkele jaren kwijt en ben sinds die periode single geweest en ik heb me ook niet open gesteld voor andere personen. Ik ben zelf vijftig jaar en wist niet, dat daten of flirten op die leeftijd nog mogelijk was. Dat is ook de reden waarom ik me nooit eerder had opengesteld voor andere heren, die via een dating site en niet in real life. Ik had altijd mijn twijfels tot mijn beste vriendin me aangaf een site tegen te zijn gekomen waar ze leuk flirt contact had met andere leeftijdsgenoten. Ik sloot me dus aan en ik mag niet liegen, de opzet van de site en de wijze waarop ik dagelijks berichten ontvang van de site zijn om "u" te zeggen. Waar ik mij vroeger eenzaam voelde, weet ik nu, dat ik elke ochtend kan rekenen op een goede morgen berichtje of een flirt berichtje van de persoon, met wie ik vaker contact heb op deze site. Dus tjaa! Ook op deze leeftijd, ik ben nu 56, is het goed mogelijk om flirt contact te kunnen houden met leeftijdsgenoten. Een enkele keer kom ik zelf in contact met fijne heren, die zelfs mijn kinderen konden zijn. De site is dus echt een aanrader voor alle vijftig plussers, die eenzaam zijn, singles, die op zoek zijn naar aandacht, liefde of gewoon iemand om mee te "kletsen".

  Goede service en snelle reactie!

  Review over Flirtslet

  Allereerst moet ik aangeven, dat FlirtSlet ook een perfecte site kan zijn voor vrouwen, niet alleen voor mannen. Ik ben al een tijdje eenzaam/ single geweest en dacht dat het tijd werd om weer leuk contact te hebben met mannen (nog niet afspreken). Via mijn vriendin ben ik bekend geraakt met deze site. Ik heb enkele leuke heren leren kennen en vindt het contact met ze we fijn. Zonder ze ontmoet te hebben, beleef ik al plezier. De klantenservice van de site vindt ik top! Nadat ik me had aangemeld, wist ik plots niet hoe ik moest inloggen op de site. Alle pogingen om in te loggen tevergeefs. De klantenservice heeft me gelukkig daarin kunnen begeleiden. Ik moest eerst mijn aanmelding bevestigen via mijn persoonlijke e- mail adres (ze hadden een link voor me gestuurd) en dan kon ik inloggen. Het duurde geen vijf minuten en ik was inglogd.

  Sterke punten
  De klantenservice reageert snel en zorgt voor een goede begeleiding waar nodig.

  Zwakke punten
  Nadat je je hebt aangemeld op de site, kun je niet direct aan de slag. Je moet je aanmelding eerst bevestigen. Er wordt een link gestuurd naar je persoonlijke e- mail adres waarmee je je aanmelding kan bevestigen. Gelukkig kun je verder alles optimaal doen op de site na bevestigd te hebben.

  Spannende flirt gesprekken!

  Review over Flirtslet

  Ik heb mij pas aangemeld op deze site en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat ik bijzonder onder de indruk van deze site en de vele mogelijkheden. Na mij aangemeld te hebben, ben ik de profielen van enkele leuke dames gaan bekijken en ik heb getracht met enkelen contact op te nemen. Ik stuurde berichten, maar verwachte geen antwoord terug. Ik dacht ik probeer het maar. Maar het is gelukkig niet bij het versturen van een bericht gebleven. Ik kreeg binnen enkele uurtjes antwoord terug op enkele van mijn berichten. En tot nu toe heb ik contact met de dames. De gesprekken zijn erotisch getint, maar voor mij is het een leuke bezigheid. Ik heb het vaak druk met werk en socialize minder, dus dit is dan wel een leuke manier om in contact te blijven met leuke dames. Het mindere is wel, dat ik steeds credits moet kopen voor het versturen van berichten. Omdat de berichten zo spannend zijn, raken mijn credits zo snel op, maar overall echt een aanradertje!

  Sterke punten
  Een leuke site, leuke leden en de gesprekken ervaar ik als heel prettig! De leden reageren ook vrij snel waardoor je niet uren hoeft te wachten op een reactie.

  Zwakke punten
  Ik moet steeds weer credits kopen om mijn gesprekken te kunnen continueren.

  De beste 50 Plus Datingsite

  Review over Zoek 50 Plus

  Voor mij is Zoek50 Plus de beste Nederlandse 50 Plus datingsite welke ik tot nu toe heb bezocht. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een lieve vrouw, een leeftijdsgenoot, met wie ik wat tijd kan doorbrengen, leuke dingen kan doen, daten en meer. Ik heb daarom ook vaker via andere datingsites geprobeerd in contact te komen met andere leeftijdsgenoten, echter steeds weer zonder succes. Van vrienden heb ik begrepen, dat Zoek 50 Plus wel bestaat uit leden, die in bepaalde gevallen zelf contact met je opnemen. Ik heb mij dus geregistreerd en ben niet ontevreden. Na de registratie heb ik mijn profiel een beetje bijgewerkt en interessanter gemaakt. Ik heb nog geen dag gewacht en er kwam al een interessant berichtje binnen. De meeste leden reageren binnen een dag en je kunt leuke gesprekken met ze voeren. Ik heb via deze site een chatvrienden gevonden en hoop dat als we mekaar beter kennen, met elkaar kunnen afspreken. Ik zou ook alle eenzame 50 plussers aanraden om zich bij Zoek 50 Plus aan te sluiten om in contact te komen met andere interessante leeftijdsgenoten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en leden reageren binnen een dag op berichten. Een goede bezigheid voor mijn eenzame leeftijdsgenoten.

  Ik heb mijn soulmate gevonden

  Review over Zoek 50 Plus

  Het is mij nog nooit eerder gelukt om een leuke 50 plus heer te ontmoeten via een datingsite en in real life. In het dagelijks leven ben ik een paar keer naar cafetjes geweest en 50 plus bars om in contact te komen met leeftijdsgenoten, maar steeds weer kwam ik met "lege handen" thuis. Uiteindelijk kwam ik "Zoek 50 Plus Dating" site tegen waar ik na mijn registratie binnen een dag al een eerste flirt berichtje had. Nog nooit eerder is het mij gelukt om contact te onderhouden met mijn leeftijdsgenoten en daar ook nog plezier van te hebben. Op deze site heb ik mijn soulmate gevonden. De site is verder zeer overzichtelijk en ik vind alle informatie welke ik nodig heb op de site zelf.

  Sterke punten
  Alle informatie kun je op de site zelf terugvinden, de site is zeer overzichtelijk en ik kan mezelf zijn. De gebruikers van de site zelf zijn ook heel erg aardig en ze geven me steeds weer een welkom gevoel op de site.

  Zwakke punten
  Ik ben tot nu toe positief over de site en zou een ieder, die op zoek is naar een 50 plus date aanraden om zich te registreren op deze site. Een ieder komt aan zijn of haar trekken op deze site.

  Ik leef mezelf uit

  Review over Hetechatten

  Op HeteChatten.nl kan ik helemaal mezelf zijn en mezelf uitleven. Dagelijks kom ik in contact met andere leuke heren en steeds weer kan ik mezelf uitleven. Bij vrijwel alle gesprekken staat seks centraal. De heren weten mij goed te vleien en steeds weer krijg ik het warm van binnen. Omgekeerd vertel ik de heren ook wat mijn wensen zijn en daar spelen zij op in. De site is echt een leuke aanradertje voor mensen die zich alleen voelen, die wat spanning in hun leven willen en die het fijn vinden om erotische gesprekken te voeren met andere vreemden. Het aanmaken van een account is ook geheel gratis alleen moet je wel credits betalen voor het voeren van gesprekken (wat wel een tegenvaller is, want soms wil ik door chatten, maar dan heb ik geen credits meer).

  Sterke punten
  Ik kan mij ontspannen en uitleven op deze site. HeteChatten is echt een aanrader voor personen die single zijn, alleen zijn of die wat willen socializen.

  Zwakke punten
  Je moet steeds weer je credits aanvullen als je de gesprekken wilt blijven voeren met andere gebruikers. Je kunt niet oneindig gesprekken blijven voeren. En juist wanneer de gesprekken spannend worden dan heb je geen credits meer.

  Ik geniet van de hete chat berichten

  Review over Hetechatten

  Ik ben pas een paar dagen lid van Hete Chatten dating, maar moet nu al aangeven, geen spijt te hebben van mijn aanmelding. Ik ben al 6 maanden single en voel me vaker eenzaam. Vanwege mijn werk lukt het niet altijd in contact te komen met andere leuke mannen. Ik ben ook een verlegen type, dus komt het heel zelden voor, dat ik de eerste stap maak om een leuke man als eerste aan te spreken. Gelukkig hoef ik mij daar niet druk over te maken op Hete Chatten. Integendeel sturen leuke heren als eerste een bericht voor mij. Ik heb dagelijks leuke, interessante, spannende en weer in andere gevallen diepgaande gesprekken met andere gebruikers. Op deze site kan ik helemaal mezelf zijn en heb ik niet het gevoel, dat ik met iemand aan het chatten ben, die misschien helemaal niet bestaat. Ik geniet van alle berichten die binnenkomen en probeer natuurlijk zo snel als mogelijk antwoord te geven.

  Sterke punten
  Je kunt je snel en eenvoudig aanmelden op de site en interessante diepgaande gesprekken voeren met andere gebruikers.

  Zwakke punten
  Ik heb tot nu toe geen slechte ervaring met Hete Chatten. Alle gesprekken vindt ik tot nu toe leuk en sommige mannen weten precies hoe ze een vrouw moeten vleien.

  Eerste keer

  Review over Neuk50plus

  Ik ben Simone, 57 jaar en al een jaar single. Ik denk dat het tijd wordt om weer eens de boemetjes buiten te zetten. Via een vriend van mij ben ik deze site tegen gekomen en moet aangeven, dat het mij in eerste instantie een site leek te zijn welke een te goed om waar te zijn uiterlijk had. Ondanks dat gevoel heb ik mij toch ingeschreven op de site en mag niet klagen. Binnen een uur had ik een leuke chat bericht binnen en tot heden hebben wij contact met elkaar. Het is voor mij de eerste keer, maar vanwege de overzichtelijkheid van de site is het me gelukt een account aan te maken en op zoek te gaan naar interessante dates. Het enige wat ik minder vind, is dat ik nog niet in contact kan komen met de persoon, met wie ik tot nu to virtueel contact had.

  Sterke punten
  De site is handig in gebruik, je kan makkelijk een account aanmaken en op zoek gaan naar interessante dates. De gebruikers op de site sturen je in bepaalde gevallen zelf een bericht of ze reageren redelijk snel op berichten.

  Zwakke punten
  Het mindere van de site is, dat er ook gebruik wordt gemaakt van entertainment profielen waardoor fysiek afspreken niet mogelijk is. Je kan dus niet gaan daten met iemand met een entertainment profiel.

  Ik heb het naar mijn zin

  Review over Neuk50plus

  Ik leef al een paar jaar gescheiden en heb sinds kort besloten mezelf niet meer tekort te doen en op zoek te gaan naar een geschikte 50 plus date. Ik heb nog nooit eerder gebruik gemaakt van diensten van datingsites, maar een goede vriendin van mij vertelde me goede ervaring te hebben met deze site. Volgens haar had ze binnen twee weken al een leuke date. Ik heb mij dus aangemeld op de site en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat mijn vriendin de waarheid vertelde. Ik ben nooit eerder lid geweest van een datingsite, maar hier kan ik echt mezelf zijn. Ik heb fijn contact met enkele heren op de site. Van sommige berichten krijg ik het wel heel erg heet. Ik had nooit gedacht, dat mannen op deze leeftijd ooit nog met mij zouden flirten, maar op deze site ervaar ik het tegendeel.

  Sterke punten
  Ik bezoek de site voor het eerst en mijn eerste ervaringen zijn zeer positief! Ondanks mijn leeftijd kom ik nog elke dag in contact met leuke heren en mannen, die mij interessant vinden en chatten met me alsof ze met een tiener chatten. Hiervoor voel ik mij ook vele jaren jonger wat uiteraard goed is voor mijn gezondheid.

  Tarief duidelijk

  Review over Chatbuddie

  In eerste instantie, dacht ik dat de site volledig gratis was. Dat is in eerste instantie de reden geweest waarom ik mij heb ingeschreven op de site. De registratie en het aanmaken van een profiel is ook geheel gratis. Echter wist ik niet, dat ik voor het versturen van chatberichten moest betalen. Gelukkig is er op de site een tarievenlijst waarop duidelijk staat aangegeven wat de kosten zijn voor het versturen van een bericht. Gelukkig vallen de prijzen ook wel mee. Ik heb een credit bundel aangeschaft en heb elke dag fijn chat contact met een leuke sexy dame (althans als ik haar profiel foto moet geloven). We kunnen over alles praten en ik heb echt het gevoel, dat ze mij begrijpt en een luisterend oor heeft.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en alle informatie kun je weer terugvinden op de startpagina van de site.

  Zwakke punten
  Ik kan me voorstellen, dat niet een ieder het als prettig zal ervaren als ze eenmaal te weten komen, dat ze moeten betalen voor het leggen van contacten met andere personen. Bepaalde personen gaan echt op het "gratis" aspect van datingsites af. Als ze dan plots te weten komen, dat ze moeten betalen om berichten te versturen, dan kan dat inderdaad als minder prettig ervaren worden.

  Contact met leuke heer via 30 Pluscontacten

  Review over 30Pluscontacten

  Het is nu al een poosje, dat ik echt op zoek ben naar een geschikte datingsite voor dertig plussers. Ik ben over een maandje precies negen jaar vrijgezel en denk, dat het tijd is, dat ik weer in contact kom met leuke mannen. Ik heb in de tussentijd al een tiental datingsites bezocht, maar ondanks grote geldsbedragen betaald te hebben, lijkt het er steeds op, dat ik niet in contact kan komen met een leuke heer. Althans tot het moment dat ik mij op deze datingsite inschreef. Nadat ik mij had ingeschreven duurde het ongeveer een dag, en toen kwam het eerste bericht binnen. Een lieve reactie op mijn profielfoto. Ik had eerlijk gezegd de hoop al opgegeven. Tot vandaag hebben we goed contact met elkaar en ik hoop, dat ik binnenkort ook de man van mijn dromen kan ontmoeten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en het vinden van chatcontact is heus niet zo moeilijk. Binnen een dag nadat ik mijn profiel had aangemaakt, kreeg ik al een leuke chatbericht binnen. De klantenservice van de site reageert ook zeer snel op berichten. Ik had een vraag over mijn profiel en de klantenservice had binnen de kortste keren een gepaste oplossing.

  Top Datingsite voor 30 plussers

  Review over 30Pluscontacten

  30 Plus Contacten is nou net een datingsite waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Ik ben single en heb vrijwel alle datingsites, die er zijn reeds bezocht. Het resultaat was steeds hetzelfde; nul op rekest. Maar sinds ik mij hier heb aangesloten is het resultaat overweldigend. Ik heb slechts twee dagen terug een account aangemaakt en heb nu al contact gehad met drie tot vier interessante 30 plus dames. De gesprekken over en weer zijn zo leuk, dat je steeds weer uitkijkt naar een nieuw bericht. De website is ook zeer makkelijk in gebruik. Meestal ben ik vanwege mijn werk over straat, maar ook dat is geen probleem. Ik kan gerust via mij smartphone contact blijven onderhouden met de leuke dames van deze site.

  Sterke punten
  Het aanmaken van een profiel op deze site is zeer eenvoudig. Je moet alleen het online aanmeld formulier invullen en de aanmelding bevestigen. Hierna kan je direct gebruik maken van de verschillende diensten van de site.

  Zwakke punten
  Ik heb het gebruik van de site niet als negeatief ervaren. Ik zou een ieder,die op zoek is naar een 30 plus date, aanraden om een account hier aan te maken en op zoek te gaan naar dates. Het is prettig om van tijd tot tijd berichten te ontvangen van een leuke dame van de site.