Flirtslet

Ben je toe aan wat meer spanning in je liefdesleven? Is je relatie eentonig geworden, ben je eenzaam of wil je gewoon de ‘bloemetjes’ buiten zetten? Dan ben je bij Flirtslet.nl op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal flirt sletjes en dagelijks melden zich nog meer aan. Dit is dan ook de reden waarom een succesvolle date met een flirt sletje vele malen groter is dan op andere sites. Alle leden van deze site zijn op zoek naar seks, sexy flirts, one night stands en veel meer. Wil jij ook graag in contact komen met de vele flirt sletjes op deze site of wil je zelf een sletje worden? Meld je dan vandaag nog aan op flirtslet.nl.

Aanmelden

Is het altijd al een droom van je geweest om een keertje een goede beurt te krijgen van een sletje of wilde je jezelf altijd al als sletje uitleven met een van de sexy heren? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis registreren op deze site. De registratie zelf is heel simpel. Het enige wat van je gevraagd wordt is je geslacht, seksuele voorkeur, woonplaats, geboortedatum, gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je klikken op “registreren” en dan vervolgens via je persoonlijke e- mail adres de aanmelding bevestigen. Na deze bevestiging kun je direct aan de slag met het vinden van sexy flirt sletjes.

Kosten

Je zult je wel afvragen of er geen addertjes onder het gras zijn. “Alleen de zon is gratis” zou je wel denken. Dat is gelukkig niet helemaal waar omdat de registratie en het aanmaken van een profiel geheel gratis is. Het enige waarvoor een kleine vergoeding in de vorm van credits wordt gevraagd, is voor de contact momenten met andere gebruikers. De kosten voor het aanschaffen van credits, welke aangeboden worden in creditbundels, zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

Hoe meer credits je koopt hoe voordeliger. Daarnaast kun je veilig betalen voor de credits via Ideal, Creditcard, Click and Buy, MisterCash en de telefoon.

Profiel verwijderen

Indien je van mening bent, dat je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site omdat je bijvoorbeeld al een date aan de haak hebt weten te slaan of vanwege welke rede dan ook, je hebt de mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Je kunt je profiel vrij eenvoudig verwijderen door in te loggen op de site, vervolgens te gaan naar instellingen in het menu en dan onderaan de pagina welke tevoorschijn komt klikken op “mijn account verwijderen”. Na hierop geklikt te hebben wordt alle informatie van de gebruiker verwijdert.

Bedrijfsgegevens

Flirtslet.nl is onderdeel van Next Step Media B.V.

Bargelaan 200

2333 CW Leiden

 E-mail: [email protected]


Artikelen over Flirtslet

Flirt Dating: Hoe kun je het best online flirten?

Ervaar je problemen bij het flirten met meisjes in een van de vele bars en clubs? Veel jongens dan wel heren ervaren dat wel. Sterker nog, de problemen doen zich voor wanneer ze online proberen te flirten met personen, die zij ontmoeten op datingsites. Vooral omdat online dating steeds populairder wordt, is het van belang om te leren hoe je online het beste kunt flirten, een vaardigheid die elke v ... [...]

Flirtslet Reviews

  Goede service en snelle reactie!

  Allereerst moet ik aangeven, dat FlirtSlet ook een perfecte site kan zijn voor vrouwen, niet alleen voor mannen. Ik ben al een tijdje eenzaam/ single geweest en dacht dat het tijd werd om weer leuk contact te hebben met mannen (nog niet afspreken). Via mijn vriendin ben ik bekend geraakt met deze site. Ik heb enkele leuke heren leren kennen en vindt het contact met ze we fijn. Zonder ze ontmoet te hebben, beleef ik al plezier. De klantenservice van de site vindt ik top! Nadat ik me had aangemeld, wist ik plots niet hoe ik moest inloggen op de site. Alle pogingen om in te loggen tevergeefs. De klantenservice heeft me gelukkig daarin kunnen begeleiden. Ik moest eerst mijn aanmelding bevestigen via mijn persoonlijke e- mail adres (ze hadden een link voor me gestuurd) en dan kon ik inloggen. Het duurde geen vijf minuten en ik was inglogd.

  Sterke punten
  De klantenservice reageert snel en zorgt voor een goede begeleiding waar nodig.

  Zwakke punten
  Nadat je je hebt aangemeld op de site, kun je niet direct aan de slag. Je moet je aanmelding eerst bevestigen. Er wordt een link gestuurd naar je persoonlijke e- mail adres waarmee je je aanmelding kan bevestigen. Gelukkig kun je verder alles optimaal doen op de site na bevestigd te hebben.

  Spannende flirt gesprekken!

  Ik heb mij pas aangemeld op deze site en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat ik bijzonder onder de indruk van deze site en de vele mogelijkheden. Na mij aangemeld te hebben, ben ik de profielen van enkele leuke dames gaan bekijken en ik heb getracht met enkelen contact op te nemen. Ik stuurde berichten, maar verwachte geen antwoord terug. Ik dacht ik probeer het maar. Maar het is gelukkig niet bij het versturen van een bericht gebleven. Ik kreeg binnen enkele uurtjes antwoord terug op enkele van mijn berichten. En tot nu toe heb ik contact met de dames. De gesprekken zijn erotisch getint, maar voor mij is het een leuke bezigheid. Ik heb het vaak druk met werk en socialize minder, dus dit is dan wel een leuke manier om in contact te blijven met leuke dames. Het mindere is wel, dat ik steeds credits moet kopen voor het versturen van berichten. Omdat de berichten zo spannend zijn, raken mijn credits zo snel op, maar overall echt een aanradertje!

  Sterke punten
  Een leuke site, leuke leden en de gesprekken ervaar ik als heel prettig! De leden reageren ook vrij snel waardoor je niet uren hoeft te wachten op een reactie.

  Zwakke punten
  Ik moet steeds weer credits kopen om mijn gesprekken te kunnen continueren.

Bezoek Flirtslet

Schrijf je eigen review