30Pluscontacten

30 Plus contacten is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor personen vanaf 30 jaar, die toe zijn aan een serieuze relatie, die hun liefdesleven een boost willen geven, of die naast hun huidige relatie de bloemetjes buiten willen zetten met andere dertig plussers. Daarnaast kan ook een ieder op deze site terecht, die een spannende date wil met een dertig plusser, dan doet het er in mindere mate toe hoe oud je bent. Een ieder kan dus veilig en discreet met elkaar in contact komen en berichten uitwisselen op deze site. Heb je ondeugende fantasien, wil je expliciete foto’s delen of wil je graag flirten met andere gelijkgestemden? Dit alles is mogelijk op 30 Plus contacten. Wil je vandaag nog een spannende 30 Plus Contacten Date Scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Kosteloos registreren

Spreekt deze site je aan en wil je ook graag een date met een 30 plusser of ben je zelf 30 plusser? Dan kun je je geheel gratis aanmelden dan wel registreren op deze site. Het enige wat je moet doen is het doorklik registratie formulierinvullen op de startpagina van de site onder het kopje “Registreer gratis!”. In dit formulier geef je onder andere aan wat je geboortedatum is, gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Vervolgens kun je klikken op “registreren” en via het opgegeven e- mail adres de aanmelding bevestigen. Na je aangemeld te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een spannende 30 plus man, vrouw of koppel voor de aller fijnste momenten.

Wat zijn de kosten?

De meeste personen vragen zich af of er financiële verplichtingen gekoppeld zijn aan hun registratie op deze site. Gelukkig NIET, zowel de registratie als het aanmaken van een profiel zijn geheel kosteloos. Je kunt met zo een gratis account gerust profielen van andere gebruikers bekijken en indien nodig foto’s blurren. Echter wordt er voor het versturen van berichten, smileys en chatberichten een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits gevraagd. De credits worden verkocht in zogenaamde creditbundels. De kosten voor de aanschaf van zo een creditbundel zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

Toegangsverbod

Deze site biedt de mogelijkheid aan gebruikers om (erotische) chatberichten met elkaar uit te wisselen. Voor het versturen van berichten wordt een kleine financiele vergoeding gevraagd. Het kan wel eens voorkomen, dat je merkt, dat je veels te veel tijd doorbrengt op de site en dat het op gegeven moment niet meer gezond is. Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een toegangsverbod. Hierdoor zal je account geblokkeerd worden gedurende de gekozen periode.

De beheerders van de site streven er naar alle vragen en/of klachten binnen 72 uur af te handelen en je hierover schriftelijk (per e-mail) te berichten. Er zijn geen kosten verbonden aan de helpdesk. Maak je je zorgen over een naaste, dan kun je ook hetzelfde verzoek indienen, deze zal discreet en zorgvuldig door de helpdesk binnen 72 uur worden behandeld.


Artikelen over 30Pluscontacten

Tips om je eerste dating gesprek gaande te houden

Het is absoluut niet prettig op een eerste date te zijn en de conversatie tussen jullie maar niet op gang te krijgen met als gevolg ongemakkelijke momenten van stilte. Het is een soort ervaring, dat zo ongemakkelijk is, dat je elke keer gestrest kunt raken als je ermee instemt uit te gaan met een nieuw iemand. Aan de andere kant kunnen eerste dates geweldig zijn als het gesprek non-stop eindigt en ... [...]

Do's and Don'ts: Daten op je dertigste

Als je 30 jaar of ouder bent, dan kan daten een uitdaging zijn. Vooral als je merkt, dat de meeste leeftijdsgenoten al gesettled zijn en tot rust komen. Echter hoeft dit geen ondergang of somberheid voor jouw te betekenen. Het kan best moeilijk zijn om als dertig jarige te daten, vooral als je merkt, dat iedereen om je heen al in een serieuze relatie zit of als ze al beginnen met het stichten van ... [...]

30Pluscontacten Reviews

  Fijne gesprekken

  Dag iedereen,
  Ik ben een zeer bescheiden heer en heb in het dagelijks leven niet zoveel geluk in het vinden van vrienden of een partner. Dit is dan ook de reden waarom ik ervoor kies om gebruik te maken van de diensten van datingsites. Ik heb het gevoel, dat ik wat vrijer kan zijn bij het versturen van berichten dan ik in het echte leven zou doen. Ik kwam op gegeven moment terecht op deze site

  Ik heb voorlopig nog geen behoefte aan fysiek contact. Misschien in de toekomst wel, dan hoop ik, dat ik tussen alle leden op de site een echte leuke date vindt. Voorlopig vind ik het prima om berichten te kunnen sturen met iemand en ook berichten te ontvangen. Ik kan van alles met de persoon bespreken en meestal krijg ik wat tips mee, is er een luisterend oor voor me en veel meer. Ik ervaar de site dus als zeer positief en zou de site zeker aanbevelen aan personen, die op zoek zijn naar chatcontact.

  Ik kon de site niet telefonisch bereiken

  Ik ben Jina en heb gemeend om een review achter te laten voor andere gebruikers, die ooit te maken kunnen krijgen met mijn situatie. Ik ben namelijk al een paar maanden lid van deze site en ben tot nu toe wel tevreden. Ik kreeg een van de keren een bericht binnen van een crush van me en in alle haast voerde ik een paar keer een verkeerd wachtwoord in. Op gegeven moment wist ik niet wat ik verkeerd deed. Ik probeerde telefonisch in contact te komen met een medewerker van de klantenservice, maar het gelukte mij niet. Uiteindelijk kwam ik via de meest gestelde vragen op de site te weten, dat ik gewoon een bericht kon versturen naar de klantenservice door op contact te klikken. Zo gezegd zo gedaan en binnen de kortste keren kon ik weer gebruik maken van mijn account. Ik heb inmiddels zelf al een serieuze date gevonden. In vergelijking met andere datingsites heb ik voor de rest echt een goede ervaring met 30 Plus contacten. Ik zou deze site dus ook aan alle single mannen en vrouwen aanbevelen.

  Sterke punten
  De klantenservice weet je zowel telefonisch als via het contact formulier goed bij te staan. De site bevat echte leden en met een beetje geduld kun je ook je eigen date tegenkomen.

  De site is toch niet helemaal gratis

  Als je voor het eerst een bezoek brengt aan de website van 30 plus contacten, dan kun je wellicht het gevoel krijgen, dat de site helemaal gratis is. Dat is echter niet helemaal juist. Je kunt je wel geheel gratis aanmelden op de site, een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers doorzoeken. Echter wordt er wel een kleine financiƫle vergoeding in de vorm van credits gevraagd van gebruikers om contacten te kunnen leggen met andere gebruikers. Dit had ik niet verwacht. Gelukkig was het wel de moeite waard en vallen de prijzen mee. Ik kocht uiteindelijk een creditbundel omdat ik een interessant profiel tegen kwam en het gesprek niet abrupt wilde beƫindigen. Ik kocht dus wat credits en heb er geen spijt van want uiteindelijk hebben we elkaar in het echt ontmoet en het klikt wel tussen ons. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je al te veel kwijt zal zijn aan de site. Voor een minimum bedrag kun je contacten leggen met andere gebruikers en ze kunnen ook nog leiden tot een echte date. Ik zou daarom al mijn single vrienden deze site vandaag nog aanraden te gebruiken.

  Contact met leuke heer via 30 Pluscontacten

  Het is nu al een poosje, dat ik echt op zoek ben naar een geschikte datingsite voor dertig plussers. Ik ben over een maandje precies negen jaar vrijgezel en denk, dat het tijd is, dat ik weer in contact kom met leuke mannen. Ik heb in de tussentijd al een tiental datingsites bezocht, maar ondanks grote geldsbedragen betaald te hebben, lijkt het er steeds op, dat ik niet in contact kan komen met een leuke heer. Althans tot het moment dat ik mij op deze datingsite inschreef. Nadat ik mij had ingeschreven duurde het ongeveer een dag, en toen kwam het eerste bericht binnen. Een lieve reactie op mijn profielfoto. Ik had eerlijk gezegd de hoop al opgegeven. Tot vandaag hebben we goed contact met elkaar en ik hoop, dat ik binnenkort ook de man van mijn dromen kan ontmoeten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en het vinden van chatcontact is heus niet zo moeilijk. Binnen een dag nadat ik mijn profiel had aangemaakt, kreeg ik al een leuke chatbericht binnen. De klantenservice van de site reageert ook zeer snel op berichten. Ik had een vraag over mijn profiel en de klantenservice had binnen de kortste keren een gepaste oplossing.

  Top Datingsite voor 30 plussers

  30 Plus Contacten is nou net een datingsite waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Ik ben single en heb vrijwel alle datingsites, die er zijn reeds bezocht. Het resultaat was steeds hetzelfde; nul op rekest. Maar sinds ik mij hier heb aangesloten is het resultaat overweldigend. Ik heb slechts twee dagen terug een account aangemaakt en heb nu al contact gehad met drie tot vier interessante 30 plus dames. De gesprekken over en weer zijn zo leuk, dat je steeds weer uitkijkt naar een nieuw bericht. De website is ook zeer makkelijk in gebruik. Meestal ben ik vanwege mijn werk over straat, maar ook dat is geen probleem. Ik kan gerust via mij smartphone contact blijven onderhouden met de leuke dames van deze site.

  Sterke punten
  Het aanmaken van een profiel op deze site is zeer eenvoudig. Je moet alleen het online aanmeld formulier invullen en de aanmelding bevestigen. Hierna kan je direct gebruik maken van de verschillende diensten van de site.

  Zwakke punten
  Ik heb het gebruik van de site niet als negeatief ervaren. Ik zou een ieder,die op zoek is naar een 30 plus date, aanraden om een account hier aan te maken en op zoek te gaan naar dates. Het is prettig om van tijd tot tijd berichten te ontvangen van een leuke dame van de site.

Bezoek 30Pluscontacten

Schrijf je eigen review