30Pluscontacten

30 Plus contacten is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor personen vanaf 30 jaar, die toe zijn aan een serieuze relatie, die hun liefdesleven een boost willen geven, of die naast hun huidige relatie de bloemetjes buiten willen zetten met andere dertig plussers. Daarnaast kan ook een ieder op deze site terecht, die een spannende date wil met een dertig plusser, dan doet het er in mindere mate toe hoe oud je bent. Een ieder kan dus veilig en discreet met elkaar in contact komen en berichten uitwisselen op deze site. Heb je ondeugende fantasien, wil je expliciete foto’s delen of wil je graag flirten met andere gelijkgestemden? Dit alles is mogelijk op 30 Plus contacten. Wil je vandaag nog een spannende 30 Plus Contacten Date Scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Kosteloos registreren

Spreekt deze site je aan en wil je ook graag een date met een 30 plusser of ben je zelf 30 plusser? Dan kun je je geheel gratis aanmelden dan wel registreren op deze site. Het enige wat je moet doen is het doorklik registratie formulierinvullen op de startpagina van de site onder het kopje “Registreer gratis!”. In dit formulier geef je onder andere aan wat je geboortedatum is, gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Vervolgens kun je klikken op “registreren” en via het opgegeven e- mail adres de aanmelding bevestigen. Na je aangemeld te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een spannende 30 plus man, vrouw of koppel voor de aller fijnste momenten.

Wat zijn de kosten?

De meeste personen vragen zich af of er financiële verplichtingen gekoppeld zijn aan hun registratie op deze site. Gelukkig NIET, zowel de registratie als het aanmaken van een profiel zijn geheel kosteloos. Je kunt met zo een gratis account gerust profielen van andere gebruikers bekijken en indien nodig foto’s blurren. Echter wordt er voor het versturen van berichten, smileys en chatberichten een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits gevraagd. De credits worden verkocht in zogenaamde creditbundels. De kosten voor de aanschaf van zo een creditbundel zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

Toegangsverbod

Deze site biedt de mogelijkheid aan gebruikers om (erotische) chatberichten met elkaar uit te wisselen. Voor het versturen van berichten wordt een kleine financiele vergoeding gevraagd. Het kan wel eens voorkomen, dat je merkt, dat je veels te veel tijd doorbrengt op de site en dat het op gegeven moment niet meer gezond is. Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een toegangsverbod. Hierdoor zal je account geblokkeerd worden gedurende de gekozen periode.

De beheerders van de site streven er naar alle vragen en/of klachten binnen 72 uur af te handelen en je hierover schriftelijk (per e-mail) te berichten. Er zijn geen kosten verbonden aan de helpdesk. Maak je je zorgen over een naaste, dan kun je ook hetzelfde verzoek indienen, deze zal discreet en zorgvuldig door de helpdesk binnen 72 uur worden behandeld.


Artikelen over 30Pluscontacten

Do's and Don'ts: Daten op je dertigste

Als je 30 jaar of ouder bent, dan kan daten een uitdaging zijn. Vooral als je merkt, dat de meeste leeftijdsgenoten al gesettled zijn en tot rust komen. Echter hoeft dit geen ondergang of somberheid voor jouw te betekenen. Het kan best moeilijk zijn om als dertig jarige te daten, vooral als je merkt, dat iedereen om je heen al in een serieuze relatie zit of als ze al beginnen met het stichten van ... [...]

30Pluscontacten Reviews

  Contact met leuke heer via 30 Pluscontacten

  Het is nu al een poosje, dat ik echt op zoek ben naar een geschikte datingsite voor dertig plussers. Ik ben over een maandje precies negen jaar vrijgezel en denk, dat het tijd is, dat ik weer in contact kom met leuke mannen. Ik heb in de tussentijd al een tiental datingsites bezocht, maar ondanks grote geldsbedragen betaald te hebben, lijkt het er steeds op, dat ik niet in contact kan komen met een leuke heer. Althans tot het moment dat ik mij op deze datingsite inschreef. Nadat ik mij had ingeschreven duurde het ongeveer een dag, en toen kwam het eerste bericht binnen. Een lieve reactie op mijn profielfoto. Ik had eerlijk gezegd de hoop al opgegeven. Tot vandaag hebben we goed contact met elkaar en ik hoop, dat ik binnenkort ook de man van mijn dromen kan ontmoeten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en het vinden van chatcontact is heus niet zo moeilijk. Binnen een dag nadat ik mijn profiel had aangemaakt, kreeg ik al een leuke chatbericht binnen. De klantenservice van de site reageert ook zeer snel op berichten. Ik had een vraag over mijn profiel en de klantenservice had binnen de kortste keren een gepaste oplossing.

  Top Datingsite voor 30 plussers

  30 Plus Contacten is nou net een datingsite waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Ik ben single en heb vrijwel alle datingsites, die er zijn reeds bezocht. Het resultaat was steeds hetzelfde; nul op rekest. Maar sinds ik mij hier heb aangesloten is het resultaat overweldigend. Ik heb slechts twee dagen terug een account aangemaakt en heb nu al contact gehad met drie tot vier interessante 30 plus dames. De gesprekken over en weer zijn zo leuk, dat je steeds weer uitkijkt naar een nieuw bericht. De website is ook zeer makkelijk in gebruik. Meestal ben ik vanwege mijn werk over straat, maar ook dat is geen probleem. Ik kan gerust via mij smartphone contact blijven onderhouden met de leuke dames van deze site.

  Sterke punten
  Het aanmaken van een profiel op deze site is zeer eenvoudig. Je moet alleen het online aanmeld formulier invullen en de aanmelding bevestigen. Hierna kan je direct gebruik maken van de verschillende diensten van de site.

  Zwakke punten
  Ik heb het gebruik van de site niet als negeatief ervaren. Ik zou een ieder,die op zoek is naar een 30 plus date, aanraden om een account hier aan te maken en op zoek te gaan naar dates. Het is prettig om van tijd tot tijd berichten te ontvangen van een leuke dame van de site.

Bezoek 30Pluscontacten

Schrijf je eigen review