Zoek 50 Plus

Ben je op zoek naar een date met iemand, die wat meer levenservaring heeft? Of ben jij toevallig de persoon met wat meer levenservaring, die op zoek is naar een leuke date? Dan ben je bij "zoek 50 plus" op het juiste adres. Deze site biedt een online platform aan alle leden waar zij gerust, veilig en discreet met andere leden in contact kunnen komen, berichten kunnen uitwisselen en eventueel met elkaar kunnen afspreken. Voel je je eenzaam, zit je al een lange tijd zonder partner, ben je weduwe of weduwnaar en wordt het tijd, dat je weer eens gaat genieten van de liefde? Dan ben je bij Zoek 50 plus op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal gelijkgestemde leden, die allen ook op zoek zijn naar de liefde, nieuwe contacten, vriendschappen en meer. Omdat de site bestaat uit een groot aantal leden, kan vrijwel met zekerheid gezegd worden, dat de kans op een spannende date vele malen groter is bij zoek 50 plus dating. Lijkt dit je interessant en wil je je liefdesleven ook nieuw leven inblazen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Lid worden

Om lid te worden van deze site is het van belang, dat je je registreert. Dit kun je doen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “registreer nu gratis!” of door het online doorklikformulier in te vullen. In beide gevallen moet er een aanmeld formulier ingevuld worden. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben zoals naam, e- mail adres en wachwoord naar keuzen en na geklikt te hebben op “aanmelden” wordt er een activatielink gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar geschikte 50 plus dates.

Tarieven

Alhoewel het aanmelden en aanmaken van een profiel op deze site geheel gratis is, willen personen toch wel weten of er geen addertjes onder het gras zijn. Het aanmelden en aanmaken van een profiel is echt gratis. Met een gratis account heb je echter beperkt toegang tot de site. Wil je bijvoorbeeld onbeperkt berichten versturen naar een persoon, die je interessant vindt, dan kun je het best een credit pakket aanschaffen. De prijzen van de verschillende credit bundels zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

 

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen geïnteresseerden en gebruikers gerust contact opnemen met de klantenservice van zoek50plus. Zij kunnen het online contactformulier invullen of een e- mail sturen naar [email protected]. De klantenservice probeert alle vragen zo snel als mogelijk naar tevredenheid te beantwoorden en als er problemen zijn, dan komen zij ook met een gepaste oplossing.

Bedrijfsgegevens

Next Step Media B.V.

Bargelaan 200

2333 CW Leiden

E-mail: [email protected].


Artikelen over Zoek 50 Plus

Met succes een 50 plus date vinden

Meer en meer 50+ vrijgezellen gebruiken datingsites op internet om een ​​partner te vinden. In dit artikel kom je te weten hoe dit ook voor jou kan werken. Vroeger ontmoette je de heer of mevrouw hoogstwaarschijnlijk op de universiteit, op het werk, misschien in een bar of via familie en vrienden. Tegenwoordig komen mensen steeds meer samen via online daten, vooral als ze ouder zijn dan 50. Du ... [...]

Zoek 50 Plus Reviews

Bezoek Zoek 50 Plus

Schrijf je eigen review