Zoek 50 Plus

Ben je op zoek naar een date met iemand, die wat meer levenservaring heeft? Of ben jij toevallig de persoon met wat meer levenservaring, die op zoek is naar een leuke date? Dan ben je bij "zoek 50 plus" op het juiste adres. Deze site biedt een online platform aan alle leden waar zij gerust, veilig en discreet met andere leden in contact kunnen komen, berichten kunnen uitwisselen en eventueel met elkaar kunnen afspreken. Voel je je eenzaam, zit je al een lange tijd zonder partner, ben je weduwe of weduwnaar en wordt het tijd, dat je weer eens gaat genieten van de liefde? Dan ben je bij Zoek 50 plus op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal gelijkgestemde leden, die allen ook op zoek zijn naar de liefde, nieuwe contacten, vriendschappen en meer. Omdat de site bestaat uit een groot aantal leden, kan vrijwel met zekerheid gezegd worden, dat de kans op een spannende date vele malen groter is bij zoek 50 plus dating. Lijkt dit je interessant en wil je je liefdesleven ook nieuw leven inblazen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Lid worden

Om lid te worden van deze site is het van belang, dat je je registreert. Dit kun je doen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “registreer nu gratis!” of door het online doorklikformulier in te vullen. In beide gevallen moet er een aanmeld formulier ingevuld worden. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben zoals naam, e- mail adres en wachwoord naar keuzen en na geklikt te hebben op “aanmelden” wordt er een activatielink gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar geschikte 50 plus dates.

Tarieven

Alhoewel het aanmelden en aanmaken van een profiel op deze site geheel gratis is, willen personen toch wel weten of er geen addertjes onder het gras zijn. Het aanmelden en aanmaken van een profiel is echt gratis. Met een gratis account heb je echter beperkt toegang tot de site. Wil je bijvoorbeeld onbeperkt berichten versturen naar een persoon, die je interessant vindt, dan kun je het best een credit pakket aanschaffen. De prijzen van de verschillende credit bundels zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

 

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen geïnteresseerden en gebruikers gerust contact opnemen met de klantenservice van zoek50plus. Zij kunnen het online contactformulier invullen of een e- mail sturen naar [email protected]. De klantenservice probeert alle vragen zo snel als mogelijk naar tevredenheid te beantwoorden en als er problemen zijn, dan komen zij ook met een gepaste oplossing.

Bedrijfsgegevens

Next Step Media B.V.

Bargelaan 200

2333 CW Leiden

E-mail: [email protected].


Artikelen over Zoek 50 Plus

Met succes een 50 plus date vinden

Meer en meer 50+ vrijgezellen gebruiken datingsites op internet om een ​​partner te vinden. In dit artikel kom je te weten hoe dit ook voor jou kan werken. Vroeger ontmoette je de heer of mevrouw hoogstwaarschijnlijk op de universiteit, op het werk, misschien in een bar of via familie en vrienden. Tegenwoordig komen mensen steeds meer samen via online daten, vooral als ze ouder zijn dan 50. Du ... [...]

Zoek 50 Plus Reviews

  Ik wist niet, dat er betaald moest worden

  Als je eenmaal op de startpagina van deze site bent, dan zie je in het groot, dat je je gratis kunt registreren op de site. Dat is voor een ieder, die op zoek is naar een leuke date interessant. Ook het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Dat geldt ook voor het bekijken van profielen van andere gebruikers. Wat ik niet wist, is dat er betaald moest worden voor het versturen van berichten. Ik dacht altijd dat alles gratis was op de site. Uiteraard is dat misschien een beetje onrealistisch want de site moet onderhouden worden en medewerkers moeten betaald worden. Gelukkig is het bedrag welke je moet betalen voor credits niet aan de hoge kant. Het bedrag valt redelijk mee en de gesprekken zijn ook effectief. Ondanks ik een bedrag kwijt ben aan de site voor het versturen van berichten, ben ik niet ontevreden. De site is je geld wel waard, vooral omdat er gebruikers zijn, met wie je prettig kan communiceren over alles en nog wat. Op andere sites betaal je elke maand of dagelijks een bepaald bedrag zonder enig succes. Soms stuur je berichten naar 50 of meer gebruikers en geen response. Je raakt dan op die manier snel je geld kwijt. Gelukkig is dat (nog) niet het geval op deze site.

  De beste 50 Plus chat contacten

  Ik ben al een paar jaren single en mijn neefjes gaven mij aan, opgemerkt te hebben, dat ik mij zeer eenzaam voel. Ik realiseerde inderdaad, dat ik nauwelijks vrienden heb waarmee ik contact heb of een vrouw, die ik lief kan hebben of een goed gesprek mee kan hebben. Ze maakten een profiel voor mij aan op deze site en gaven mij aan het ook eens online te proberen. In het begin was ik daar huiverig over, maar besloot het toch een kans te geven. Ik moet eerlijkheidshalve toegeven, dat niet alle gesprekken even fijn zijn, want niet een ieder heeft interesse in mij, maar de personen met wie ik wel contact heb, weten mij goed op te fleuren. Meestal gaat het om vrouwen, die zich ook eenzaam voelen en op zoek zijn naar chat maatjes. We kunnen over alles en nog wat met elkaar praten en bij eentje is het zelfs zover gekomen, dat we met elkaar hebben afgesproken. De date moet nog komen, maar daar ben ik positief over. Ik zou zoek 50 plus dating dus wel aan al mijn leeftijdsgenoten aanbevelen. Het gaat om een site welke zeer veilig en betrouwbaar is. Dus zeker het proberen waard.

  In het begin was ik huiverig

  Omdat ik al ervaring heb met een aantal datingsites was ik in het begin huiverig om gebruik te maken van de diensten van deze site. Op de meeste dating sites wilt het erop lijken, dat de services gratis zijn, maar wanneer het erop neerkomt, dan ben je toch enkele bommen geld kwijt na enkel gesprekken gevoerd te hebben met andere gebruikers. Het is verder zo, dat ik op andere sites het gevoel krijgt, dat de gesprekken onnodig lang gerekt worden, dat je alleen meer en meer geld kwijt raakt aan de site zonder enig positief resultaat. Je begrijpt dus, dat ik heel huiverig was, toen ik besloot mij aan te sluiten op deze site. Gelukkig was mijn huiverigheid van korte duur. Vanaf mijn aanmelding heb ik steeds weer een goed gevoel. Ik ben een aantal leuke contacten tegengekomen en met bepaalde lijken de gesprekken de goede kant op te gaan. De gesprekken lijken niet onrealistisch of gemaakt. Ik ben dus tot nog toe tevreden. Mijn mede leeftijdsgenoten zouden goed gebruik kunnen maken van de site.

  De beste 50 Plus Datingsite

  Voor mij is Zoek50 Plus de beste Nederlandse 50 Plus datingsite welke ik tot nu toe heb bezocht. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een lieve vrouw, een leeftijdsgenoot, met wie ik wat tijd kan doorbrengen, leuke dingen kan doen, daten en meer. Ik heb daarom ook vaker via andere datingsites geprobeerd in contact te komen met andere leeftijdsgenoten, echter steeds weer zonder succes. Van vrienden heb ik begrepen, dat Zoek 50 Plus wel bestaat uit leden, die in bepaalde gevallen zelf contact met je opnemen. Ik heb mij dus geregistreerd en ben niet ontevreden. Na de registratie heb ik mijn profiel een beetje bijgewerkt en interessanter gemaakt. Ik heb nog geen dag gewacht en er kwam al een interessant berichtje binnen. De meeste leden reageren binnen een dag en je kunt leuke gesprekken met ze voeren. Ik heb via deze site een chatvrienden gevonden en hoop dat als we mekaar beter kennen, met elkaar kunnen afspreken. Ik zou ook alle eenzame 50 plussers aanraden om zich bij Zoek 50 Plus aan te sluiten om in contact te komen met andere interessante leeftijdsgenoten.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en leden reageren binnen een dag op berichten. Een goede bezigheid voor mijn eenzame leeftijdsgenoten.

  Ik heb mijn soulmate gevonden

  Het is mij nog nooit eerder gelukt om een leuke 50 plus heer te ontmoeten via een datingsite en in real life. In het dagelijks leven ben ik een paar keer naar cafetjes geweest en 50 plus bars om in contact te komen met leeftijdsgenoten, maar steeds weer kwam ik met "lege handen" thuis. Uiteindelijk kwam ik "Zoek 50 Plus Dating" site tegen waar ik na mijn registratie binnen een dag al een eerste flirt berichtje had. Nog nooit eerder is het mij gelukt om contact te onderhouden met mijn leeftijdsgenoten en daar ook nog plezier van te hebben. Op deze site heb ik mijn soulmate gevonden. De site is verder zeer overzichtelijk en ik vind alle informatie welke ik nodig heb op de site zelf.

  Sterke punten
  Alle informatie kun je op de site zelf terugvinden, de site is zeer overzichtelijk en ik kan mezelf zijn. De gebruikers van de site zelf zijn ook heel erg aardig en ze geven me steeds weer een welkom gevoel op de site.

  Zwakke punten
  Ik ben tot nu toe positief over de site en zou een ieder, die op zoek is naar een 50 plus date aanraden om zich te registreren op deze site. Een ieder komt aan zijn of haar trekken op deze site.

Bezoek Zoek 50 Plus

Schrijf je eigen review