Flirt50plus

De naam van deze website “Flirt 50 Plus” verklapt eigenlijk alles al. De site is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf  18 jaar en ouder alsook voor personen die geinteresseerd zijn in een fijne flirt met 50 plussers. Ben je gescheiden, ben je je dierbare echtgenoot of echtgenote kwijt, ben je alleen en heb je behoefte aan nieuwe vrienden, chatcontact of een nieuwe date? Dan ben je bij Flirt 50 Plus op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal 50 plussers, die net als jouw op zoek zijn naar liefde, nieuwe vrienden en meer. Wil je vandaag nog onze site bekijken en in contact komen met andere gebruikers? Meld je dan direct geheel gratis aan op de site.

Lid worden van Flirt 50 Plus

Geinteresseerden kunnen snel en eenvoudig lid worden van deze site. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “Registreer nu gratis” of door het online doorklik formulier direct in te vullen kun je op een zeer gemakkelijke manier lid worden. In het online doorklik aanmeldformulier welke tevoorschijn komt kun je aangeven of je man of vrouw bent, wat je seksuele voorkeur is, in welk land je woonachtig bent, wat je geboortedatum is, een naam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na op ‘aanmelden” geklikt te hebben wordt er een automatische activatielink gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je dan direct aan de slag op de site met het vinden van een interessante date.

Tarieven

Nieuwe leden kunnen geheel gratis een profiel aanmaken op deze site. Met een gratis account hebben zij beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je echter onbeperkt toegang hebben tot alle faciliteiten van de site waaronder het versturen van berichten? Dan wordt wel een kleine bijdrage in de vorm van credits gevraagd. De pakketten en kosten zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

 Profiel verwijderen

Ben je uitgekeken op de site, heb je al een date aan de haak weten te slaan of wil je gewoon vanwege de een of andere rede geen gebruik meer maken van de diensten van de site? Dan kun je je profiel snel en eenvoudig verwijderen van de site. Dit kun je doen door in te loggen op de site en te gaan naar “instellingen” in het menu. Bij instellingen kan de gebruikers dan klikken op de optie “mijn account verwijderen”. Nadat voor deze optie gekozen is geworden, wordt alle informatie verwijdert van de databases van de site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers gerust het online contact formulier invullen welke terug te vinden is op de site. In dit formulier kunnen zij dan aangeven wat de naam, het e- mail adres, onderwerp en bericht is. De klantenservice van Flirt 50 Plus probeert zo snel als mogelijk antwoord te geven op de binnengekomen berichten. 

Bedrijfsgegevens

 Next Step Media B.V.

Bargelaan 200

2333 CW Leiden

E-mail: [email protected]

 

 


Artikelen over Flirt50plus

Wat je zeker moet weten als je van plan bent een man van 50 te daten

Je hebt pas een man ouder als 50 jaar leren kennen of je wilt graag met een heer in die leeftijdsklasse daten? Je zult je dan ook afvragen waarmee je zeker rekening moet houden als je met ze gaat daten. In dit artikel geven we je precies aan waarmee je rekening moet houden bij zo een date. Hij staat niet altijd open voor verandering Je hebt waarschijnlijk de uitdrukking 'Je kunt een oude hond ni ... [...]

Flirt50plus Reviews

  Elke dag 50 Plus Flirt Contact!

  Flirt 50 Plus is een datingsite welke elke eenzame, vrijgezelle vijftig plusser weleens zou moeten proberen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct contact opnemen met andere gebruikers. Ik heb ook geleerd, dat hoe beter je profiel eruit ziet, hoe meer personen contact met je proberen op te nemen. De gesprekken zal varieren van normale kennismakingsgesprekken tot echte flirt gesprekken. Ik kom helemaal aan mijn trekken op deze site. Ik heb nu een leuke virtuele vriendin en ik kan elke ochtend een leuke bericht tegemoet zien. Ondanks we nog niet bij elkaar zijn, lijkt het alsof we al jaren met elkaar hebben samengewoond. Flirt 50 Plus is dus zeker het proberen waard.

  Sterke punten
  Via Flirt 50 Plus kun je inderdaad in contact komen met interessante personen van jouw leeftijd. Als er een wederzijdse klik is, dan zul je merken dat er vaker contact is, je kan dagelijks rekenen op leuke berichten van je match. De klantenservice van de site reageert ook vrij snel. Ik was mijn wachtwoord kwijt en dacht dat mijn leven ervan af hing, vooral hoe ik net wilde reageren op een bericht van mijn match, gelukkig wist de helpdesk mij binnen de kortste keren te helpen met het instellen van een nieuw wachtwoord. Mijn advies: "Meld je vandaag nog aan bij Flirt 50 Plus".

  Een perfecte site voor vijftig plussers

  Ik ben mijn man al enkele jaren kwijt en ben sinds die periode single geweest en ik heb me ook niet open gesteld voor andere personen. Ik ben zelf vijftig jaar en wist niet, dat daten of flirten op die leeftijd nog mogelijk was. Dat is ook de reden waarom ik me nooit eerder had opengesteld voor andere heren, die via een dating site en niet in real life. Ik had altijd mijn twijfels tot mijn beste vriendin me aangaf een site tegen te zijn gekomen waar ze leuk flirt contact had met andere leeftijdsgenoten. Ik sloot me dus aan en ik mag niet liegen, de opzet van de site en de wijze waarop ik dagelijks berichten ontvang van de site zijn om "u" te zeggen. Waar ik mij vroeger eenzaam voelde, weet ik nu, dat ik elke ochtend kan rekenen op een goede morgen berichtje of een flirt berichtje van de persoon, met wie ik vaker contact heb op deze site. Dus tjaa! Ook op deze leeftijd, ik ben nu 56, is het goed mogelijk om flirt contact te kunnen houden met leeftijdsgenoten. Een enkele keer kom ik zelf in contact met fijne heren, die zelfs mijn kinderen konden zijn. De site is dus echt een aanrader voor alle vijftig plussers, die eenzaam zijn, singles, die op zoek zijn naar aandacht, liefde of gewoon iemand om mee te "kletsen".

Bezoek Flirt50plus

Schrijf je eigen review