Wat je zeker moet weten als je van plan bent een man van 50 te daten

Wat je zeker moet weten als je van plan bent een man van 50 te daten

20 november 2019

Je hebt pas een man ouder als 50 jaar leren kennen of je wilt graag met een heer in die leeftijdsklasse daten? Je zult je dan ook afvragen waarmee je zeker rekening moet houden als je met ze gaat daten. In dit artikel geven we je precies aan waarmee je rekening moet houden bij zo een date.

Hij staat niet altijd open voor verandering

Je hebt waarschijnlijk de uitdrukking 'Je kunt een oude hond nieuwe trucs leren' eerder gehoord. Mensen ouder dan 50 zijn geen oude honden, maar ze kunnen moeilijker te veranderen zijn. En dat is een deel van ze waarom je van ze houdt! Ze weten wie ze zijn, wat ze willen en hebben er geen probleem mee om het je te vertellen. Maar dat kan goed en slecht zijn. Het is geweldig om een ​​man te hebben die vertrouwen in zichzelf heeft, maar jij wilt nog steeds iemand die compromissen kan sluiten en je halverwege kan ontmoeten. Als de man met wie je nu van plan bent te daten de afgelopen 20 jaar heeft gerookt, dan zal een gloednieuwe relatie met jou daar waarschijnlijk niets aan veranderen. En als hij gewend is om elke avond rond 10:00u naar bed te gaan, dan moet jij niet verwachten, dat hij voor jouw langer op zal blijven.

Ze houden niet van spelletjes

Je hoeft je geen zorgen te maken of een man van rond de 50 je leuk vindt - hij zal het je laten weten. Er zijn altijd een paar uitschieters, maar tegen de tijd dat een man de leeftijd van 50 bereikt, is hij over de hersenspellen heen en is hij derhalve ook klaar met terughoudend spelen. Hij wil gewoon snel weten of hij zich emotioneel met jouw kan gaan binden. Als hij het type tot nu toe is, laat het dan ook eerder weten of de liefde wederzijds is. Natuurlijk, als hij alleen op zoek is naar iets informeels, is het misschien niet wat je wilt, maar je zult op zijn minst zijn eerlijkheid waarderen en je tijd en energie kunnen richten op iemand anders die je kan geven wat je wilt.

Hun manier van flirten is misschien een beetje ouderwets.

Mensen in de vijftig zijn allemaal "jong" genoeg om te weten hoe ze met computers en smartphones moeten werken. Maar het betekent niet, dat ze noodzakelijkerwijs ervan houden. Een man van in de vijftig zal eerder een boeket bloemen sturen dan een man van in de twintig en hij is wellicht eerder geneigd je op te halen of je deuren te openen. Zo zal hun techniek om je hart te winnen een beetje aan de klassieke kant zijn.

Ze houden ook niet van onnodige bagage

Mensen van 50 jaar en ouder houden niet van geroddel. Ze willen niet betrokken zijn in een gevecht met een ex-man of hun partner. Ze willen je niet urenlang negatief horen praten over een vete met je zus. Ze willen de dingen gewoon simpel en gemakkelijk houden.

Ze worden graag gewaardeerd

Over het algemeen worden mensen graag gewaardeerd - net als vrouwen moeten deze mannen zich gewaardeerd en belangrijk voelen. De waarheid is dat je iemand altijd moet vertellen welke waardering je voor ze hebt wanneer hij of zij verder gaat om je ergens mee te helpen. Maar voor oudere mannen is het bijna van vitaal belang om hen te laten zien dat je iets leuks of behulpzaams hebt opgemerkt dat ze deden.

Bezoek Flirt50plus

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden