Hetechatten

Hetechatten.nl behoort tot een van de meest spannende en sexy hangouts op het internet. Deze site is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar spannend contact. Hetechatten.nl staat voor ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden. Heb je behoefte aan wat meer spanning in het leven of in je relatie? Wil je in contact komen met andere gelijkgestemden voor spannend chat contact? Dan ben je bij Hetechatten.nl op het juiste adres. Op deze site zijn er voldoende leden, die allen op zoek zijn naar andere gelijkgestemden voor het uitwisselen van hete chats en meer. Wil je vandaag ook hete chat berichten versturen of ontvangen? Meld je dan direct geheel gratis aan op hetechaten.nl. Wie weet kom je vanavond nog in contact met je perfecte seks match.

Gratis registreren

Wil je vandaag nog van start gaan met het vinden van hete chat contacten? Dan heb je een hete chat account nodig. Hiervoor kun je je geheel gratis registreren op de site. Op de startpagina van de site, onder het kopje “registreer gratis!” kun je het gratis online registratieformulier invullen. In dit formulier geef je aan wat je geslacht is, wat je seksuele voorkeur is, waar je vandaan komt, wat je geboortedatum is, een gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante informatie ingevuld te hebben en geklikt te hebben op “registreren”, wordt een automatisch bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van hete chat contacten. 

Kosten

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis aan te melden op de site en een profiel samen te stellen. Na de registratie komt men in aanmerking voor een gratis account. Hiermee heb je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Je kunt profielen bekijken van andere leden, foto’s blurren, maar wil je ook contact leggen met andere leden, dan wordt wel een kleine vergoeding voor gevraagd in de vorm van credits. Op deze site kunnen leden speciale pakketten aanschaffen. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

Een pakket stelt je in de gelegenheid om niet alleen berichten te versturen naar andere leden, maar ook om flirts en fotoverzoeken te versturen.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers gerust het online contact formulier invullen. In dit formulier geeft men aan wat de naam, het e- mail adres, onderwerp en bericht is. Na het bericht ingevoerd te hebben, kan het verstuurd worden naar de klantenservice van Hete Chatten. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar het e- mail adres [email protected]

De helpdesk van deze site probeert zo snel als mogelijk de binnengekomen berichten naar tevredenheid van leden te beantwoorden.


Artikelen over Hetechatten

Hoe te flirten met een meisje tijdens het chatten

Online chatten kan een leuk tijdverdrijf zijn als je eenmaal leert hoe je met meisjes moet flirten. Hoewel het in het echte leven misschien eenvoudiger is dan chatten, vereist het wel een bepaalde netwerk en etiquette. Het gebruik van bepaalde uitdrukkingen kan het meisje vertellen dat je geniet van haar gezelschap en dat je haar beter wilt leren kennen. Je kunt flirten oefenen om meer zelfvertrou ... [...]

Hetechatten Reviews

  Ik leef mezelf uit

  Op HeteChatten.nl kan ik helemaal mezelf zijn en mezelf uitleven. Dagelijks kom ik in contact met andere leuke heren en steeds weer kan ik mezelf uitleven. Bij vrijwel alle gesprekken staat seks centraal. De heren weten mij goed te vleien en steeds weer krijg ik het warm van binnen. Omgekeerd vertel ik de heren ook wat mijn wensen zijn en daar spelen zij op in. De site is echt een leuke aanradertje voor mensen die zich alleen voelen, die wat spanning in hun leven willen en die het fijn vinden om erotische gesprekken te voeren met andere vreemden. Het aanmaken van een account is ook geheel gratis alleen moet je wel credits betalen voor het voeren van gesprekken (wat wel een tegenvaller is, want soms wil ik door chatten, maar dan heb ik geen credits meer).

  Sterke punten
  Ik kan mij ontspannen en uitleven op deze site. HeteChatten is echt een aanrader voor personen die single zijn, alleen zijn of die wat willen socializen.

  Zwakke punten
  Je moet steeds weer je credits aanvullen als je de gesprekken wilt blijven voeren met andere gebruikers. Je kunt niet oneindig gesprekken blijven voeren. En juist wanneer de gesprekken spannend worden dan heb je geen credits meer.

  Ik geniet van de hete chat berichten

  Ik ben pas een paar dagen lid van Hete Chatten dating, maar moet nu al aangeven, geen spijt te hebben van mijn aanmelding. Ik ben al 6 maanden single en voel me vaker eenzaam. Vanwege mijn werk lukt het niet altijd in contact te komen met andere leuke mannen. Ik ben ook een verlegen type, dus komt het heel zelden voor, dat ik de eerste stap maak om een leuke man als eerste aan te spreken. Gelukkig hoef ik mij daar niet druk over te maken op Hete Chatten. Integendeel sturen leuke heren als eerste een bericht voor mij. Ik heb dagelijks leuke, interessante, spannende en weer in andere gevallen diepgaande gesprekken met andere gebruikers. Op deze site kan ik helemaal mezelf zijn en heb ik niet het gevoel, dat ik met iemand aan het chatten ben, die misschien helemaal niet bestaat. Ik geniet van alle berichten die binnenkomen en probeer natuurlijk zo snel als mogelijk antwoord te geven.

  Sterke punten
  Je kunt je snel en eenvoudig aanmelden op de site en interessante diepgaande gesprekken voeren met andere gebruikers.

  Zwakke punten
  Ik heb tot nu toe geen slechte ervaring met Hete Chatten. Alle gesprekken vindt ik tot nu toe leuk en sommige mannen weten precies hoe ze een vrouw moeten vleien.

Bezoek Hetechatten

Schrijf je eigen review