Chatbuddie

 

Chatbuddie is een van de grootste Nederlandse Chatsites waar een ieder vanaf 18 jaar terecht kan voor het vinden van een spannende chat buddy. Ben je eenzaam, net uit een relatie of op zoek naar wat meer spanning in het leven? Wil je je liefdes leven weer eens een goede boost geven? Dan ben je bij Chatbuddie.nl op het juiste adres. Op deze site kun je rustig middels het uitwisselen van chatberichten vrienden worden met andere gebruikers, zogenaamde chat buddies, en als jullie elkaar beter hebben leren kennen, dan zouden jullie weleens met elkaar kunnen afspreken en wie weet wordt het de liefde van je leven. Op deze site kun je ook terecht om je ondeugend fantasieën uit te laten komen, om expliciete foto’s te delen en om te flirten met andere gelijkgestemden. Kortom een site waar een ieder terecht kan voor wat chat plezier. Ben jij ook op zoek naar een spannende chat buddy of wil je zelf chat buddy worden van een andere gebruiker? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze site.

Registratie

Een ieder, die interesse heeft in Chatbuddie.nl kan zich geheel kosteloos inschrijven op de site en een gratis profiel aanmaken. Registreren op deze site is heel simpel en gaat vrij snel. Het enige wat van je wordt verwacht, is dat je op de startpagina van de site onder het kopje “Registreer Gratis” het online doorklik registratie formulier invult. In dit formulier zou je moeten aangeven of je man, vrouw of een koppel bent, wat je seksuele voorkeur is, wat je geboortedatum is, gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante gegevens ingevuld te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kun je direct van start gaan met het doorzoeken van alle profielen. Wie weet heb je vandaag nog een spannende Chatbuddie waarmee je leuke tijden kunt beleven.

Kosten

Om een ieder in de gelegenheid te stellen een account aan te maken en de voordelen van deze site ook zelf te laten ervaren is het aanmaken van een account (de registratie) geheel gratis. Alleen voor het uitwisselen van chatberichten wordt een kleine vergoeding gevraagd in de vorm van credits. De credits worden aangeboden in pakketten. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het aantal credits, die worden afgenomen. De kosten voor de aanschaf van een creditbundel zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

Je kunt veilig betalen door middel van iDeal (ABN Amro, ING, etc.), Creditcard, ClickandBuy, MisterCash en telefoon.

Contact

Voor vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de helpdesk door een e- mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast kun je ook het online contactformulier invullen en versturen naar de helpdesk. De klantenservice probeert te allen tijde met een passend antwoord dan wel oplossing te komen.

 


Artikelen over Chatbuddie

De beste online dating conversatie tips

Hoe is je online dating leven? Heel wat mannen proberen online te daten via de verschillende chat dating websites. Nadat zij zich hebben aangesloten weten ze niet altijd hoe ze het best online kunnen converseren met de andere gebruikers, dames, die zij leuk vinden. De meeste van hen wensen daarom ook dat ze er meer uit zouden kunnen halen. Als je problemen hebt om te weten wat je tegen meisjes moe ... [...]

Chatbuddie Reviews

  Tarief duidelijk

  In eerste instantie, dacht ik dat de site volledig gratis was. Dat is in eerste instantie de reden geweest waarom ik mij heb ingeschreven op de site. De registratie en het aanmaken van een profiel is ook geheel gratis. Echter wist ik niet, dat ik voor het versturen van chatberichten moest betalen. Gelukkig is er op de site een tarievenlijst waarop duidelijk staat aangegeven wat de kosten zijn voor het versturen van een bericht. Gelukkig vallen de prijzen ook wel mee. Ik heb een credit bundel aangeschaft en heb elke dag fijn chat contact met een leuke sexy dame (althans als ik haar profiel foto moet geloven). We kunnen over alles praten en ik heb echt het gevoel, dat ze mij begrijpt en een luisterend oor heeft.

  Sterke punten
  De site is zeer overzichtelijk en alle informatie kun je weer terugvinden op de startpagina van de site.

  Zwakke punten
  Ik kan me voorstellen, dat niet een ieder het als prettig zal ervaren als ze eenmaal te weten komen, dat ze moeten betalen voor het leggen van contacten met andere personen. Bepaalde personen gaan echt op het "gratis" aspect van datingsites af. Als ze dan plots te weten komen, dat ze moeten betalen om berichten te versturen, dan kan dat inderdaad als minder prettig ervaren worden.

Bezoek Chatbuddie

Schrijf je eigen review