Neuk50plus

Neuk50plus.nl dating is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor vijftig plussers en personen, die graag willen daten met een vijftig plusser. Ben je al een poosje eenzaam, ben je je geliefde kwijt of wil je je liefdesleven weer een boost geven op vijftig jarige leeftijd? Of ben je juist degene, die graag een spannende date wil met personen vanaf vijftig jaar? Dan ben je bij Neuk 50 plus dating op het juiste adres. Alle gebruikers op deze site zijn op zoek naar spannende neuk dates. Deze site staat daarom ook voor ondeugende fantasieën uit te laten komen, expliciete foto’s met elkaar te delen, flirten en seksdates hebben met gelijkgestemden. Wil je weer inhoud geven aan je (seksuele) liefdesleven? Meld je vandaag nog aan op Neuk 50 Plus Dating.

Gratis lid worden

Heb je interesse in een vijftig plus seks date? Dan kun je je vandaag nog registreren op deze site. De registatie is vrij simpel. Je kunt je registreren door te klikken op “registreer nu gratis”. Er komt dan een doorklik registratie formulier tevoorschijn welke ingevuld kan worden. Hierin kan je onder andere aangeven wat je geslacht is, wat je seksuele voorkeur is, je geboortedatum, e- mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op “registreren”. Na je geregistreerd te hebben wordt een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct op zoek naar een spannende 50 plus neuk date.

Kosten

Natuurlijk zul je je afvragen of er geen kosten verbonden zijn aan het lidmaatschap. De registratie en het aanmaken van een account is geheel gratis op deze site. Je kunt met dit gratis account profielen van andere gebruikers bekijken, foto’s uploaden en blurren. Echter wordt er voor het versturen van berichten een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. De credits kunnen in bundels aangekocht worden. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

85 credits

17 berichten / €1,18 per bericht

€20,00

MEDIUM

165 credits

33 berichten / €1,06 per bericht

€35,00

LARGE

415 credits

83 berichten / €0,90 per bericht

€75,00

XLARGE

785 credits

157 berichten / €0,80 per bericht

€125,00

 

Profiel verwijderen

Het kan wel eens voorkomen, dat je vanwege de een of andere rede geen gebruik mee wenst te maken van de diensten van de site. Het kan zijn, dat je bijvoorbeeld al bezig bent met een serieuze date. Dan heb je de mogelijkheid om je account te verwijderen. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op de site en in het menu te gaan naar instellingen. Op de pagina welke tevoorschijn komt kun je aan de onderzijde klikken op “mijn account verwijderen”.

E- mail notificaties uitzetten

Zo nu en dan worden er e- mail notificaties verstuurd naar het opgegeven e- mail adres. De beheerders van de site zijn ervan bewust, dat niet een ieder dergelijke berichten op prijs stelt. Gelukkig hebben leden de mogelijkheid om dergelijke e- mail notificaties uit te zetten. Dit kun je doen door in te loggen op de site en in het menu te gaan naar instellingen. Hier kun je dan de e- mail notificaties uitzetten. 


Artikelen over Neuk50plus

Hoe maak je het beste online seksdating profiel?

Veel personen die vrijgezel zijn of die gebonden zijn en behoefte hebben aan ander seksueel contact, proberen via de verschillende datingsites in contact te komen met andere gelijkgestemden. Hoe kun je het best in contact komen met interessante gelijkgestemden? Het eerste waar je aan kunt beginnen, is je uitstraling naar andere toe. Op een datingsite bepaalt je profiel welke uitstraling je hebt na ... [...]

Neuk50plus Reviews

  Eerste keer

  Ik ben Simone, 57 jaar en al een jaar single. Ik denk dat het tijd wordt om weer eens de boemetjes buiten te zetten. Via een vriend van mij ben ik deze site tegen gekomen en moet aangeven, dat het mij in eerste instantie een site leek te zijn welke een te goed om waar te zijn uiterlijk had. Ondanks dat gevoel heb ik mij toch ingeschreven op de site en mag niet klagen. Binnen een uur had ik een leuke chat bericht binnen en tot heden hebben wij contact met elkaar. Het is voor mij de eerste keer, maar vanwege de overzichtelijkheid van de site is het me gelukt een account aan te maken en op zoek te gaan naar interessante dates. Het enige wat ik minder vind, is dat ik nog niet in contact kan komen met de persoon, met wie ik tot nu to virtueel contact had.

  Sterke punten
  De site is handig in gebruik, je kan makkelijk een account aanmaken en op zoek gaan naar interessante dates. De gebruikers op de site sturen je in bepaalde gevallen zelf een bericht of ze reageren redelijk snel op berichten.

  Zwakke punten
  Het mindere van de site is, dat er ook gebruik wordt gemaakt van entertainment profielen waardoor fysiek afspreken niet mogelijk is. Je kan dus niet gaan daten met iemand met een entertainment profiel.

  Ik heb het naar mijn zin

  Ik leef al een paar jaar gescheiden en heb sinds kort besloten mezelf niet meer tekort te doen en op zoek te gaan naar een geschikte 50 plus date. Ik heb nog nooit eerder gebruik gemaakt van diensten van datingsites, maar een goede vriendin van mij vertelde me goede ervaring te hebben met deze site. Volgens haar had ze binnen twee weken al een leuke date. Ik heb mij dus aangemeld op de site en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat mijn vriendin de waarheid vertelde. Ik ben nooit eerder lid geweest van een datingsite, maar hier kan ik echt mezelf zijn. Ik heb fijn contact met enkele heren op de site. Van sommige berichten krijg ik het wel heel erg heet. Ik had nooit gedacht, dat mannen op deze leeftijd ooit nog met mij zouden flirten, maar op deze site ervaar ik het tegendeel.

  Sterke punten
  Ik bezoek de site voor het eerst en mijn eerste ervaringen zijn zeer positief! Ondanks mijn leeftijd kom ik nog elke dag in contact met leuke heren en mannen, die mij interessant vinden en chatten met me alsof ze met een tiener chatten. Hiervoor voel ik mij ook vele jaren jonger wat uiteraard goed is voor mijn gezondheid.

Bezoek Neuk50plus

Schrijf je eigen review