Tips voor het daten van mannen ouder als 50 jaar

Tips voor het daten van mannen ouder als 50 jaar

20 november 2019

Het is niet altijd duidelijk wie mannen echt zijn en wat hen drijft. Sommige vrouwen gaan daten met mannen in de vijftig, maar weten niet altijd waarmee ze rekening moeten houden, hoe ze moeten reageren op bepaalde uitspraken of handelingen van de man en meer.

Een man wilt graag gewaardeerd worden

Mannen zijn geweldig, maar ze zijn geen vrouwen. Ze denken niet als vrouwen en communiceren ook niet als vrouwen. Dit betekent niet dat een man zich als een vrouw gedraagt ​​of dat je gegarandeerd teleurgesteld zult zijn.

Mannen ouder dan 50 zijn erg mannelijk en houden ervan wanneer je deze eigenschap naar voren brengt.

Mannen hebben geen interesse om met je te concurreren en dat is precies hoe ze het zien als je hen als een Alpha Female benadert. Voor een man is dit hetzelfde als daten met een andere man en hij is niet geïnteresseerd in daten met mannen. De sleutel is om te leren hoe je in je ware vrouwelijke kracht kan komen, eentje die de mannelijke kracht van een man complimenteert. Als je dat doet, springt hij door hoepels om je gelukkig te maken.

Mannen willen iets voor je betekenen

Laat ze de deur voor je openen of de gloeilamp vervangen die je niet kunt bereiken. Het maakt hen blij je te plezieren. Het enige wat ze willen, is dat ze worden gewaardeerd en bedankt. Als je dit doet, doen ze alles wat je wilt.

Bekritiseer niet het werk dat een man voor je doet.

Hij doet zijn best en ja, je kunt het misschien beter of sneller doen dan hij kan, maar dat wil niet zeggen, dat je hem daarvoor hoeft te bekritiseren. Het geeft hem een ​​gevoel van ontmoediging. Als hij wordt aangeboden iets voor je te doen, laat hem het dan op zijn manier doen. Anders zal hij je de volgende keer, wanneer je hulp nodig hebt, vragen om een ​​klusjesman in te huren. Hij wil niet de verergering dat hij niets goed voor je kan doen.

Stel niet te veel eisen 

Als je met een man van boven de 50 aan het daten bent, stel dan geen eisen aan hoe hij moet zijn of wat hij moet doen om jou te plezieren of te kunnen daten.

Mannen vinden het niet prettig als zij aan bepaalde eisen moeten voldoen voordat ze kunnen daten met je. Kom daarom dan ook niet direct met eisen als het hebben van een goede baan of een goed salaris of dat ze je naar het beste restaurant moeten brengen en meer. Aan het werk worden er al genoeg eisen aan hen gesteld en dat geldt ook voor de ex- vriendinnen of partners welke ze in het verleden op na hebben gehouden. Het laatste wat ze willen doen is de jouwe ontmoeten voordat je elkaar zelfs hebt ontmoet. Het is ook van belang om de man te accepteren zoals hij is. Als je dat niet kan, laat hem los en ga verder.

Veel mannen boven de 50 zijn behoorlijk onzeker 

Ze zijn keer op keer afgewezen door zoveel vrouwen, ze zijn niet te snel in het weer in een kwetsbare positie plaatsen van zichzelf, tenzij het veilig voelt om dat te doen. Als je van een man houdt, moedig hem dan aan met oogcontact, een warme glimlach of een flirt online om hem te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Onthoud dat mannen ook geen Datingboek met regels kregen met hun scheidingspapieren. Dus wees aardig voor hen en begrijp dat de meesten dat ook zijn als ze bang zijn voor daten.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden