Hoe kun je het best online daten met het meisje uit je dromen?

Hoe kun je het best online daten met het meisje uit je dromen?

17 oktober 2019

Maak eerst een profiel aan waaruit blijkt, dat je een hoogwaardige, aantrekkelijke man bent. Als je niet al naar de sportschool gaat en goed eet, stop dan met online daten en doe dat eerst. De realiteit is dat online dating is gebaseerd op eerste indrukken, die zijn gebaseerd op uiterlijk. Ik kan dit niet genoeg benadrukken.

Kies flatterende foto's die goede gelaatstrekken accentueren. Bewerk ze in Snapseed of een andere bewerkingsapp. Plaats foto's van jezelf waar je interessante activiteiten doet of op interessante locaties bent. Maak een foto, bij voorkeur openhartig, van jezelf met een groep andere hoogwaardige mannen. Schrijf een biografie, die humoristisch, kort en heimelijk communiceert wat je zoekt.

Bekijk alleen profielen van vrouwen waar je echt in geïnteresseerd bent. Houd niet van de profielen van extreem aantrekkelijke vrouwen, tenzij je echt een kans hebt. 

Vermijd de drang om meteen een bericht te sturen. Af en toe, (ongeveer 10 procent van de tijd), zal een vrouw eerst een bericht sturen, en dat zijn de beste wedstrijden om te kapitaliseren, omdat er een hoge mate van interesse voor nodig is om een ​​vrouw zover te krijgen, dat zij als eerst een bericht stuurt. 

Houd dingen eenvoudig wanneer je vrouwen een bericht stuurt. Iedereen is druk en slechts weinigen hebben tijd om te investeren in volledige gesprekken met vreemden via dating-apps. Vaak hebben de vrouwen met wie je praat uren nodig om te reageren, en dat is volkomen normaal. Ze sturen gewoon een bericht wanneer ze er zin in hebben, en dat is precies wat je zou moeten doen, maar nooit veel meer berichten sturen dan wat je van haar ontvangt. 

Een goede vuistregel is om haar snapchat of nummer te krijgen in je eerste zes berichten. Doe dit door er op natuurlijke wijze naar toe te gaan. Reageer op haar foto's, maak een grap op basis van iets dat ze doet, draagt ​​of haar bio. Speel geklets, geen saaie vragen of openlijk directe uitspraken. Nooit openen met een pick-up regel, copy-geplakt openers van Google, of de gevreesde "Hey, hoe gaat het" en zijn vele permutaties.

Bottom line met berichten- Houd haar opgewonden en geamuseerd met zo weinig mogelijk woorden. Opwinding leidt tot aantrekkingskracht, niet tot beleefdheid of vriendschap.

Identificeer een gemeenschappelijk belang en voer die activiteit uit op een datum of geef eenvoudig aan dat berichten over welke app je ook gebruikt verschrikkelijk zijn, en stel voor om haar snapchat / nummer te vragen om een ​date af te spreken. In het beste geval krijg je het contactnummer. Neem contact op en  stel voor jezelf een deadline om haar binnen een week of enkele dagen ook daadwerkelijk te ontmoeten. Koffie of drankjes doen zijn de gemakkelijkste eerste dates en het gemakkelijkst voor een vrouw om mee in te stemmen. Nog langer en je kansen om elkaar daadwerkelijk te ontmoeten komen steeds dichter bij nul. Online dating gebeurt snel.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden