De beste online dating conversatie tips

De beste online dating conversatie tips

20 november 2019

Hoe is je online dating leven? Heel wat mannen proberen online te daten via de verschillende chat dating websites. Nadat zij zich hebben aangesloten weten ze niet altijd hoe ze het best online kunnen converseren met de andere gebruikers, dames, die zij leuk vinden. De meeste van hen wensen daarom ook dat ze er meer uit zouden kunnen halen. Als je problemen hebt om te weten wat je tegen meisjes moet zeggen, ben je niet de enige, vooral als je moeite hebt om online gesprekken gaande te houden. Gaande houden van een interessant gesprek is meestal het grootste probleem. Hier volgen enkele conversatie tips welke je kunt gebruiken bij het leggen van contact met andere interessante gebruikers.

Refereren naar haar profiel

Wanneer je online een gesprek met een vrouw aangaat, is het altijd een goed idee om naar haar profiel te verwijzen. Je wilt dat ze weet dat je het leest of hebt doorgenomen. Sterker nog, je wilt dat ze weet dat je geïnteresseerd bent in wie ze is als persoon. Een korte verwijzing naar wat ze over zichzelf zegt, is een van de gemakkelijkste manieren om dit te laten gebeuren. Deze online dating-conversatietips zijn eenvoudig, maar zo weinig mannen slagen erin het te doen.

Wees niet bang voor smileys, “Keep It Light”

Je wilt dat online gesprekken met vrouwen smooth gaan. Dit is niet de plek om met al te veel diepgang het gesprek te voeren of zelfs deel te nemen aan het gesprek om elkaar te leren kennen. Integendeel, je wilt speels zijn, spanning creëren en dingen vooruit brengen. Niets gaat sneller een vonk uit een nieuwe interactie halen dan praten over je favoriete afleveringen van een bekende serie. Een online gesprek is eigenlijk een zone waar er alleen geflirt wordt of waar flirten centraal staat.

Probeer een date te scoren uit de conversatie

Het doel van online daten dan wel converseren is niet het chatten met haar: het uiteindelijke doel is het afspreken met elkaar. Dus alles wat je zegt moet vooruit gaan naar het doel. Chat, flirt, laat haar glimlachen, laat haar lachen, maar laat haar uiteindelijk ermee instemmen om met jou op date te gaan. Daar gaat het allemaal om.

Een date afspreken

Hoe stel je je een date voor met een meisje met wie je online praat? Eerst wil je natuurlijk een activiteit kiezen waar jullie samen van zullen genieten. Heb niet het gevoel dat je moet lijden door iets dat je haat om indruk op haar te maken en verwacht zeker niet hetzelfde van haar. Heb twee of drie ideeën in je hoofd. Vergeet niet dat als ze niet voor de eerste kiest, de tweede zou kunnen werken, of ze misschien hetzelfde zou willen doen, alleen op een ander tijdstip.

Als je haar erom vraagt of wilt vragen om te daten, vraag het dan niet: vertel haar dat jullie een tijdje samen zouden moeten zijn en iets samen moeten doen. Vertel haar dan wat dat iets is. Het is een veel zelfverzekerder gebaar dan haar vaag te vragen of ze wat tijd samen met je wil doorbrengen. 

Bezoek Chatbuddie

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden